מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה בקשר למשקלשמוליק17/04/2011
שקלתי לפני הניתוח שרוול 164 ק''ג ועכשיו 10 ימים אחרי אני שוקל 153 ק''ג האמת אני קצת מאוכזב כי קראתי כאן על ירידות גדולות יותר האם זה נכון או שזה הירידה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתעורר!!!!- תגובה
שולה זק17/04/2011ממה בדיוק אה מאוכזב שירדת 11 קג' בעשרה ימים????
אני חושבת שזה הישג נפלא. מה חשבת תוך חודש ימים לרדת את כל המשקל העודף???
הגוף מווסת עצמו מירידהה דרסטית מידי.
לך לדיאטנית קבל תפריט להמשך הדרך, תשלב פעילות גופנית ותקפיד להיות במעקב הדיאטנית לפחות בשנה הראונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמוליק17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שמוליק17/04/2011האם מותר לי בפסח אגוזים? וכן כבד עוף קצוץ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
שולה זק17/04/2011שמוליק תיכנס לשאלות הנ]וצות ותקרא את התשובות של הילה ומקס ברנר בקשר לפסח.
כל האינפורמציה הוכנסה לשם בשבועיים האחרונים.
כבד עוף קצוץ תוכל לאכול (למרות שזה מאכל עתיר כולסטרול.
אגוזים רצוי בינתיים להימנע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשה לצחוק 5 ימים אחרי
רותי17/04/2011מזל טוב לך שמוליק על דרכך החדשה בחיים.
שולה ענתה לך באדיבות ,רך בי התעורר החשד כי בסה"כ החלטת להתלוצץ.
איני יודעת מי ניתח אותך והיכן נותחת , אבל אני בטוחה שקבלת הנחיות מדויקות לגבי האכילה בחודש הראשון...
והלוואי על כולנו לרדת ככל כך הרבה ב-11 ימים!
מאחלת לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק חביבי....
ליאתול17/04/2011אני ירדתי 10 קילו אבל לא בעשרה ימים אלא ב - חודש!!!
על מה אתה מתלונן תשמח ותהיה מאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו אשמים כנראה בעיוות המציאות
מקס ברנר17/04/2011לא יודע אם זה כל מיני סיפורי גבורה,או תמונות לפני ואחרי נוסח "מרזי מורית" שנעשו נפוצות כאן ,או יצירת ציפיות לא ריאליות,אבל ממשיכים לצוץ פה ,פעם בשבוע בממוצע,צעירים שחושבים שהסטנדרט הוא להוריד 30 קילו בחודש!!כל אחד ייבחר אם להתפוצץ מצחוק או מזעם לפי החשק והסיטואציה.
מזכיר קצת את החבר'ה שרוכשים את השכלתם הפיזיולוגית בסרטים פורנוגראפיים,ומסתובבים שנים בחרדה ובבושה, שהבולבול -הלגמרי- סטנדרטי שלהם הוא משהו להתבייש בו...
שולה-צריך להתחיל כאן גם ב"סיפורי אי הצלחה" (המוכרים היטב לרובנו )על זו שירדה 15 קילו ב-8 חודשים,זו שירדה 20 קילו בשנה, וזו שאחרי 3 שנים חזרה כמעט למשקל המקורי.
אוסיף את הסיפור על החבר שלי שירד בשנה וחצי מ-180 ל-130 קילו ,אבל שם נתקע,למורת רוחו הבולטת.
לך שולה יש אולי סבלנות אינסופית.אני מצדי מנסה להבין למה זה קורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי ידידי
דניאל17/04/2011למה?
אין צורך לפאר ולתאר - הצלחות "קטנות"..
אסור לנו שלא להזכיר שהמצבים האלה קיימים, לא כולם - עופר!!!
אבל רובנו, כולל אתה - יורדים בקצב סביר עד טוב מאוד.
והכי חשוב שאנו משפרים את בריאותנו ואיכות חיינו,
הרי רובנו לא עשינו את הניתוח כדי להשיג "חתיכות" ו"חתיכים".
אז טוב יותר לפאר את סיפורי ה"גבורה" של ה"לוחמים" במשקל העודף,
ואת הצלחות "כוחותנו" בעורף ה"שומן".
חג שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל החברים
אפרת עוזיאל17/04/2011הייתי חייבת להגיב על מה שנכתב כאן:
תהיו שמחים על הירידות שלכם ולא משנה כמה ירדתם ובכמה זמן העיקר שלא הוספנו עוד קג או יותר למשקל גופנו.
תנסו להנות מהדרך ולהעריך כל רגע ורגע שקיימים הניתוחים הללו .
אל תיהיו עסוקים כל הזמן בכמה ירדתם וכמה זמן עבר מהניתוח ואיך הם הורידו יותר?
תסתכלו רק על הגוף שלכם ותהיו קשובים לו .
אני נהנת מכל רגע ורגע מהמחמאות האין סופיות ,מהבגדים המדהימים אפילו שהם לא במידה 36 עדיין !!!
פעם אחת עשינו משהו שהוא רק בשבילנו ולמעננו תהנו ממנו.
שיהייה חג שמח וכשר לכולנו
אוהבת אותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו אשמים כנראה בעיוות המציאות - תגובה
שולה זק17/04/2011מקסי,
בדיוק כמו כשתבת מציאות מתעתעת לעיתים.
אכן יש מי שחושבים שכמו הניתוח כך גם הירידה - הוקוס פוקוס....ומי כמונו יודע שזה כל כך רחוק מהמציאות - שהכל כרוך בעבודה קשה - שינויי הרגלים מ....א ועד ת. בכל התחומים. בחשיבה הכללית, החשיבה על האוכל, ההתיחסות לאוכל, שינוי בדימוי העצמי, התמודדות עם השינויים שאנחנו עוברים נפשית ופיזית והרשימה ארוכה.
על הצלחות פחותות לא כל כך נוהגים לדבר, כי כל ירידה היא הצלחה, גם אם נעצרה ולא יורדים יותר. אין מה לעשות נגד התופעה שציינת (יורדים מעט, נעצרים, ואף עולים חזרה במשקל ) - פשוט אין שיתוף פעולה של המטופל עם התהליך.
אני חושבת שאנחנו צריכים להתמקד בהצלחות וברצון להצליח ומעל לכל לשמר את התוצאות לאורך זמן. הכשלונות של מעקף ושרוול הם מזעריים לעומת הכשלונות של הטבעת ועל זה כבר דובר רבות.
אני סבורה שאין היום מעקב ראוי אחר המנותחים. אין בכל בתי החולים מרפאות רב תחומיות, האמורות לעקוב אחר המנותח לפחות שנה עד אחרי הניתוח. אני רוצה לקוות שבמהלך שנת 2011 יחול שינוי בנדון והמרפאות הללו יהפכו לחלק בלתי נפרד ממרפאות החוץ בכל בית חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)