מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד שבועיים!אילן17/04/2011
בעוד שבועיים (יום שני, 2 במאי)
אעבור בע"ה שרוול באסותא.
אני קודם כל רוצה להודות על התמיכה שאני רואה כאן מכולם,
גם אם אני לא כותב כמעט,
אני קורא המון כאן ורואה את העזרה והתמיכה.
שאלה - אני צריך להתחיל עכשיו דיאטה דלת פחממות.
לא קל בכלל, ובטח לא בפסח.
יש המלצות?
בד"כ אחרי סעודת חלבונים, אני נשאר רעב.
אחרי שעה - ממש רעב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיים לא פיקניק- תגובה
שולה זק18/04/2011שלום אילן,
מי אמר ש"דיאטה" זה קל? (המילה הכי כבדה וקשה עבורי חחחח).אם היה קל לסגור את הפה ולאכול על פי פקודה לא היינו מגיעים לניתוח.
ועכשיו בפן הרציני - אתה צריך שבועיים להימנע מפחממות וסוכרים. לאכול את השאר. הרבה גבינות בשרים, ירקות. הדיאטה הזו נועדה להקטין את הכבוד השומני ולהקל על המנתח בעת הניתוח להרים את הכבד, להזיזו ולהחזירו למקום. כמו כן (ביננו) בשבועיים האלה מכניסים אותך למעט מחוייבות וסוללים את הדרך לשינויי העתידי.
שמע אילן - בגלל דיאטת החלבונים אל תיכנס ללחץ. כמה שתוכל תשמור. תשתדל לא להגזים במה שאסור. גם כך תפריט הפסח הוא "קטלני" ביותר.
חג שמח ובהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה
יעל19/04/2011שנתיים אחרי ניתוח טבעת אצל אבינוח.לפני 3 חודשים פתחו לי את הטבעת עד הסוף עקב חסימה וצרבות. מאז לא הלכתי לסגור ודוחה זאת מיום ליום. בינתיים שמנתי מאוד, תיסכול ועצבות ויאן לי כוח לשבור את המעגל וללכת לסגור שוב מההתחלה. אשמח לתגובת המבינים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה תשובות את מחכה - תגובה
שולה זק20/04/2011שלום יעל,
למה את מצפה מאיתנו? שנעודד שתשבי ללא נקיטת מעש? זה בטח לא יבוא לתוצאות. במהלך שנתיים לא הפנמפת שינויים בהרגלי אכילה, כך שללא הטבעת את לא מרזה ונהפוך הוא - את משמינה.
אני הייתי ממליצה לגשת לכירורג שעושה את כל סוגי הניתוחים ולהתיעץ איתו לגבי ההמשך. האם להשמיש את הטבעת ולסגור באופן הדרגתי ומתון, כך שתוכלי לאכול וגם לרדת במשקל, או תשקלי הוצאת הטבעת וביצוע ניתוח אחר שיתאים לך ויעזור.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)