מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה חשובה לאחר נתוח טבעתשרון20/04/2011
היי שולה חג שמח
יש לי שאלה שמציקה לי, עברתי נתוח טבעת לפני כחודשיים, לפני שבוע סגרו ועכשו סגורה 7, השאלה שלי איך יתכן שעובר לי הכל? ואולי הטבעת נפלה זה יכול להיות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת טבעת - תגובה
שולה זק21/04/2011שלום שרון,
סגירה על 7 זה המון לעניות דעתי. בעבר קראתי דיווחים של אנשים שלא עובר להם מים.
איזה טבעת יש לך שוודית או אמריקאית?
במקרה של החלקת הטבעת או בעיות, היית מרגישה.
מציעה לפנות למנתח ולבדוק תחת צילום וק"ת מה המצב
המשך חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל ייעוץ
נופר22/04/2011הי שמי נופר אני חדשה פה מקווה שתוכו לעזור ליבתאריך 8/5 יש לי תור לייעוץ ראשוני לגבי ניתוח עם ד"ר אבינוח מה להביא לפגישה ? המזכירה לא הזכירה כלום אך אני באמת רוצה לקצר את הזמן אם ניתן ואת התהליך עד כמה שאפפשר...
אני בגובה של 1.72 ושוקלת 117
יש לי כאבי רגלים מטורפים וגם כאבי גב האם להביא מכתב המלמצה מרופא המשפחה או משהו כזה? מה אוכל לעשות ?אשמח לעזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל ייעוץ - תגובה
שולה זק22/04/2011שלום נופר,
ידוע לך שדר' אבינוח עושה רק ניתוחי טבעת.
אני ממליצה לגשת ליעוץ למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים טבעת, שרוול, מעקף. ויחד איתו להתאים את הניתוח האפקטיבי לך, לפי העבר הרפואי שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
(האם את אכלנית מתוקים?)
בכל מקרה רצוי להגיע למנתח עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה
הרפואית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נופר23/04/2011אוקייי הבנתי
אבל בגלל שהBMI שלי הוא 39 ומשהו ואני לא אכלנית של מתוקים אז הרופא משפחה אמר לי לפנות לד"ר אבינוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר תחשבי שוב - תגובה
שולה זק23/04/2011ה BMI שלך הוא כמעט 40.
לא ציינת את גילך.
שוב, מה שאני ממליצה ומאמינה שכל חברי הפורום יעשו כך - גשי ליעוץ לרופא שעושה את כל סוגי הניתוחים ואחר כך קבלי החלטה.
את הולכת לרופא שעושה אך ורק טבעת!!!!
קראי בפורום דיווחים של מנותחי טבעת וקצת על הניתוחים הנוספים.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל את (שבת חג לא משנה)
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נופר23/04/2011ביולי אני אהיה בת 23
את האמת אני לא יכולה לחשוב על זה שיעשו לי ניתוח אחר
אחת מהסיבות שאני בוחרת לעשות ניתוח זה ולהתייעץ עליו דווקא
כי מדובר בניתוח פחות פולשני ומידת החדירה היא זעירה
כל שאר הדברים נשמעים לי מפחידים מדיייי
המשפחה שלי ממש נגד כל הנושא והניתוח הזה זה סוג של התפשרות כי הוא ניתוח יחסית קל[יחסית לשאר] מימה שמשתמע מהאתר
וגם יש לי מספר חברות שעברו אותו חלקן הצליחו וחלקן לא
אבל במצבי הנוכחי אין לי מה להפסיד...
הרופא משפחה פשוט הביא לי את המספר של אבינוח וזהו לא היה שום דיון בנושא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק23/04/2011ההחלטה בידך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר אני בת 37 ואחרי כל הנסיונות לי
ליאתול23/04/2011לירידה במשקל שלא הצליחו הייתי בדיוק כמוך משוכנעת שטבעת זה הכי נכון בשבילי....
אך לאחר פגישה עם אבינוח (נכון מאוד - אותו אבינוח שלך.....חחח) ויעוץ עם דיאטנית הבנתי שאם אני אלך על טבעת זו תיהיה טעות חיי ואני בסופו של דבר אאלץ לעשות ניתוח נוסף.
בסוף הלכתי על שרוול ועשיתי את הניתוח לפני 4 חודשים ואני לא מתחרטת ואם שוב הייתה ביידי הבחירה הייתי עושה זאת שוב.
למה אני מספרת לך את זה???? פשוט מאוד - אינני רוצה לשכנע אותך לאיזה ניתוח כדאי לך לעשות אלא להבהיר לך שלפני שאת אומרת לא חד משמעי תיגשי ליעוץ ואם לאחריו תחליטי שעדיף טבעת אז יכול מאוד להיות שזה הניתוח הנכון בשבילך אך תבדקי קודם!!!
בכל מקרה מתוקה שיהיה בהצלחה ולא משנה מה תחליטי לעשות כולנו פה בשבילך בכל שאלה או בקשה.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
נופר23/04/2011תודה רבה על העצה...
אני אתייעץ ואבדוק את זה !
שיהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)