מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדיקות שלפני ניתוחציפיטפוט21/04/2011
אני אמורה להתנתח אצל פרופ' רובין, נתן לי לעשות מספר בדיקות לפני כשאחת מהבדיקות היא צילום קנה ושט ותריסריון,
כאשר התקשרתי לקבוע תור במוקד (כללית) נאמר לי שאצטרך לבצע חוקן 10 ימים לפני?
למי אני צריכה לפנות כדי לבצע זאת? או שאני עושה לבד? איך זה הולך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שלפני ניתוח - תגובה
שולה זק21/04/2011היי ציפי
אצל משהו כאן יש אי הבנה. לא ידוע לי על נוהל חוקן 10 ימים לפני וק"ת. יומיים לפני (אם איני טועה)צריך כלכלה מיוחדת וצום מלא של 6 שעות לפני הבדיקה. אם זכרוני אינו מטעני, יחד עם התור לצילום וק"ת תקבלי דף הנחיות. רצוי שתפני לרופא המשפחה שיתן לך הסבר מדוייק
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות שלפני ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/04/2011אין צורך בחוקן לפני וק"ת. יש כאן טעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי - יצאתי יותר מבולבלת משבאתיי
ציפיטפוט21/04/2011במוקד אמרו לי 6 שעות צום אפשר מים אבל 10 ימים לפני חוקן,
בכל מקרה.... אפנה שוב לרופאת משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורה-מה הקשר ?
מקס ברנר21/04/2011צילום וושט-קיבה-תרסריון מדגים מעבר חומרים המוכנסים דרך הפה (בריום וחומר המשרה תסיסה )דרך הוושט והקיבה עד התרסריון-ראשית המעי הדק.
חוקן זה להכניס מים-או מים ועוד חומר-דרך פי הטבעת לחלק הסופי של המעי הגס כדי לנקות אותו לפני בדיקה.
שני הדברים האלה לא מתחברים-יש ביניהם מטרים של מעי !!
אז אם זה לא היה באחד באפריל-היה כאן בטח קצר בתקשורת.בקשי הנחיות מהמכון שעורך את הבדיקה.
וכשתקבלי הנחיה מהשיננית לעשות חוקן 36 שעות לפני הסרת האבנית-תדעי מה להשיב לה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקס....
ציפיטפוט21/04/2011תריץ בדיחות על חשבוני- מרשה לך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקס.... - תגובה
שולה זק22/04/2011ציפקה...אין על מקסי שלנו
תודי....נכון שצחק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נטלי א22/04/2011אני גם אמורה להתנתח אצלו וגם קיבלתי רשימת בדיקות אך לא נאמר לי כלום לגבי חוקן.... אגב איפה היית אצלו והאם הוא נתן לך תאריך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)