מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המלצה על מנתחמריאנו22/04/2011
כבר פעם אחד הייתי על סף הניתוח באסותה. אז אלכתי ליאיר קרני וירדתי מאוד יפה ( אפילו רצתי את ה10 קילומטר בריצה של תל אביב). מאז נפצתי קצת, וחזרתי ל 130קג שלי.
קשה לי מאוד לחזור לפעילות כי כל פעם זה לא מצליח מחדש. אני אוהב לרוץ. אבל עכשיו זה עוד פעם להתחיל מאפס ומה עם אפצה שוב.
אני שוקל הפעם לעשות את הניתוח ואז לחזור לפעילות גופנית. אז באסותה זה היה נירא מאוד מסחרי (זה אחד הסיבות לא עשיתי את זה).
אני מחפש מנתחים אחרים אך לא מצליח למצוא אותם. מי הטובים? שאפשר לקבל כיסוי דרך מכבי זהב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מנתחת -תשובה זבדי שלמה
שלמה מסאסא22/04/2011מריאנו שלום,
נותחתי ע"י ד"ר פייגין אניה באסותא רמת החחיל ב14/03-מעקף קיבה.
עובדת עם מכבי זהב ממליץ יש לה ידי זהב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אחרי פסח אתקשר עלייה
מריאנו22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים ומנתחים- תגובה
שולה זק22/04/2011שלום מריאנו
אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח אתה זכאי לעבור ניתוח ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי.
כחבר מכבי, יש לך אפשרות לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי או במרכז רפואי פרטי כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע. וזאת בהשתתפות עצמית.
כל הכירורגים הם מומחים ומנוסים בתחום. הם מנתחים בבתי חולים הציבוריים והפרטיים.
בדרך כלל התורים במרכזים הפרטיים יותר קצרים.
אתה חופשי לבחור איפה לעבור ניתוח ועל ידי מי בהתאם להסכמים שיש לקופה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)