המלצה על מנתח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המלצה על מנתח
    מריאנו
    22/04/2011

כבר פעם אחד הייתי על סף הניתוח באסותה. אז אלכתי ליאיר קרני וירדתי מאוד יפה ( אפילו רצתי את ה10 קילומטר בריצה של תל אביב). מאז נפצתי קצת, וחזרתי ל 130קג שלי.
    קשה לי מאוד לחזור לפעילות כי כל פעם זה לא מצליח מחדש. אני אוהב לרוץ. אבל עכשיו זה עוד פעם להתחיל מאפס ומה עם אפצה שוב.
    אני שוקל הפעם לעשות את הניתוח ואז לחזור לפעילות גופנית. אז באסותה זה היה נירא מאוד מסחרי (זה אחד הסיבות לא עשיתי את זה).
    אני מחפש מנתחים אחרים אך לא מצליח למצוא אותם. מי הטובים? שאפשר לקבל כיסוי דרך מכבי זהב?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מנתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על מנתחת -תשובה זבדי שלמה

שלמה מסאסא
    22/04/2011

מריאנו שלום,
    נותחתי ע"י ד"ר פייגין אניה באסותא רמת החחיל ב14/03-מעקף קיבה.
    עובדת עם מכבי זהב ממליץ יש לה ידי זהב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...אחרי פסח אתקשר עלייה

מריאנו
    22/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים ומנתחים- תגובה

שולה זק
    22/04/2011

שלום מריאנו
    אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח אתה זכאי לעבור ניתוח ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי.
    כחבר מכבי, יש לך אפשרות לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי או במרכז רפואי פרטי כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע. וזאת בהשתתפות עצמית.
    כל הכירורגים הם מומחים ומנוסים בתחום. הם מנתחים בבתי חולים הציבוריים והפרטיים.
    בדרך כלל התורים במרכזים הפרטיים יותר קצרים.
    אתה חופשי לבחור איפה לעבור ניתוח ועל ידי מי בהתאם להסכמים שיש לקופה שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו