לא ממש קל הפסח הזה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לא ממש קל הפסח הזה...
    גילה פ
    23/04/2011

לא ממש קל לאכול הפסח הזה, בהתחשב בכך שאני 11 שבועות אחרי שרוול, לומדת להסתפק בכף סלט וכף קוטג בבוקר ובערב,בלי פחמימה.
    אך...יש יתרון יורדים יפה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ממש קל הפסח הזה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלים לפי התפריט-סתם נותחנו???

רותי
    23/04/2011

צריך להיות החלטיים ולהפנים עוד טרם הניתוח
    אני נותחתי נ-12/4/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה כל מה שאת אוכלת במהלך היום ?

מקס ברנר
    23/04/2011

שתי כפות סלט ושתי כפות קוטג' (מקווה לטובתך שחודשיים וחצי אחרי הניתוח זה לא המצב...)
    או שיש עוד ארוחות שלא הזכרת?
    ואפשר לאכול פחמימות:רבע מצה,פריכיות אורז (לאוכלי אורז )תפוחי אדמה,בטטה,אורז,קינואה.יש לפחמימות מלאות מקום של כבוד בתפריט.אלה ה"פחמימות המזוקקות" שרצויות פחות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כל מה שאני אוכלת

גילה פ
    23/04/2011

אבל מכיוון שאני לא אוכלת אורז בפסח, ונסיון לאכול מצה לא עלה יפה, אז ארוחת הבוקר והערב מורכבת מסלט וקוטג, ולגבי הצהריים אכן , תפוחי אדמה אך הרגשת החוסר בפחמימה של בוקר ווערב מורגשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לכל מה שציינתי-הבהרות

מקס ברנר
    23/04/2011

אני אוכל מצות אורגניות-כוסמין או שיפון.מזכירות במרקמן קרקר ועוברות יותר טוב מהמצה הלבנה.
    יש לחמניות כשרות לפסח מקמח תפ"א.
    והאמת-שגם תפ"א וגם בטטות צלויות אפשר לאכול גם בבוקר או בערב למען ההרגשה הטובה.אני ,מנסיון העבר, מפתח מהר מאד הפרעות במצב הרוח בהעדר פחמימות,ועושה הכל לא להגיע לשם.
    פסח למקפידים קשה מאד.אצל אשכנזים שמקפידים על איסור "שרויה", לצד איסור קטניות, התפריט מאד מצומצם ומורכב בעיקר מבשר,ביצים ותפוחי אדמה.למזלי אצלנו במשפחה הכללים יותר חופשיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלנו תפריט מהמדיקל סנטר 6 ארוחות

רותי
    23/04/2011

דייסת סולת על חלב דל ,או,יוגורט +2 כפיות גבינה 5%
    חצי כוס רסק תפ"ע ו/או בננה
    1תפוח אדמה+גזר+קישוא בבלנדר עם מרק צח ואח"כ להוסיף לבלנדר בשר עוף
    1יוגורט או ג'לי
    דייסת סולת,או 2 כפות גבינה לבנה ,או פירה מדולל במרק או חלב ובהמשך ניתן להוסיף ביצה מקושקשת.
    חצי כוס רסק פרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו