אחרי חודש שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי חודש שאלה
    מור
    23/04/2011

מותר מלפפון חמוץ ? (:

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי חודש שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבושים וחמוצים-תשובה למור

שלמה מסאסא
    23/04/2011

ערב טוב,
    אני 6 שבועות אחרי מעקף קיבה,היום לא יכולתי להתעפק כי לימונים כבושים קרצו לי במקרר,לקחתי פלח עם תפוחי אדמה וקציצת עוף.אחרי 5דקות שום דבר לא עבר בגרון קיבלתי סתימה טוטלית הרגשתי רע מאוד הסתובבתי בין השירותים לחדרים ירקתי כל הזמן ואחרי 10 דקות הוצאתי את הנשמה והרגשתי טוב,נפלתי שדוד על הספה ווהתעוררתי אחרי שעתיים.
    מור זה מה שאני מרגיש והמסקנה שלי לא נוגע בכבושים וחמוצים שפעם אהבתי
    לילה טוב שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

שרה מ.
    24/04/2011

שלמה ומור
    שלמה אני לא שוללת את מה שהסקת מהחומוצים אבל אני אחרי שבעה חודשים של שרוול תאמין לי תפוח אדמה וקציצת עוף ישר עושה לי חסימה עד עכשיו וישר אני רצה לשירותים לכן ייתכן שרק קציצה ומלפפון חמוץ לא יעשה חסימה,
    בברכת חג שמח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה לחיזוק הדברים שלך...

ליאתול
    24/04/2011

אני 4 חודשים לאחר שרוול ואוכלת גם לימון כבוש אך כמו שאמרת כנראה שהבעיה הייתה בכמות האוכל ולא במרכיבים כי לי זה לא מפריע אם יש חמוצים או לא אך כמות לא נכונה יכולה מאוד להפריע ואפילו לגרום להקאה!!

תשמרו על עצמכם.
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככל הזכור לי-חודש וחצי אחרי הניתוח

מקס ברנר
    24/04/2011

,או אולי חודשיים,אכלתי מפרומים-שזה שילוב של תפ"א ובשר קצוץ ברוטב פיקנטי.לא זוכר איזו שהיא אי נוחות מהצירוף הזה.נכון שלא אכלתי יותר ממפרום אחד (גדול ).לפי המלצת לילך סחטתי עליהם מיץ לימון טרי.האם זה דומה לכבושים ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו