מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי חודש שאלהמור23/04/2011
מותר מלפפון חמוץ ? (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבושים וחמוצים-תשובה למור
שלמה מסאסא23/04/2011ערב טוב,
אני 6 שבועות אחרי מעקף קיבה,היום לא יכולתי להתעפק כי לימונים כבושים קרצו לי במקרר,לקחתי פלח עם תפוחי אדמה וקציצת עוף.אחרי 5דקות שום דבר לא עבר בגרון קיבלתי סתימה טוטלית הרגשתי רע מאוד הסתובבתי בין השירותים לחדרים ירקתי כל הזמן ואחרי 10 דקות הוצאתי את הנשמה והרגשתי טוב,נפלתי שדוד על הספה ווהתעוררתי אחרי שעתיים.
מור זה מה שאני מרגיש והמסקנה שלי לא נוגע בכבושים וחמוצים שפעם אהבתי
לילה טוב שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שרה מ.24/04/2011שלמה ומור
שלמה אני לא שוללת את מה שהסקת מהחומוצים אבל אני אחרי שבעה חודשים של שרוול תאמין לי תפוח אדמה וקציצת עוף ישר עושה לי חסימה עד עכשיו וישר אני רצה לשירותים לכן ייתכן שרק קציצה ומלפפון חמוץ לא יעשה חסימה,
בברכת חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה לחיזוק הדברים שלך...
ליאתול24/04/2011אני 4 חודשים לאחר שרוול ואוכלת גם לימון כבוש אך כמו שאמרת כנראה שהבעיה הייתה בכמות האוכל ולא במרכיבים כי לי זה לא מפריע אם יש חמוצים או לא אך כמות לא נכונה יכולה מאוד להפריע ואפילו לגרום להקאה!!
תשמרו על עצמכם.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הזכור לי-חודש וחצי אחרי הניתוח
מקס ברנר24/04/2011,או אולי חודשיים,אכלתי מפרומים-שזה שילוב של תפ"א ובשר קצוץ ברוטב פיקנטי.לא זוכר איזו שהיא אי נוחות מהצירוף הזה.נכון שלא אכלתי יותר ממפרום אחד (גדול ).לפי המלצת לילך סחטתי עליהם מיץ לימון טרי.האם זה דומה לכבושים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)