מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התייעצות עם מנוסיםריבה24/04/2011
החלטתי שאני מעוניינת לעבור ניתוח קיצור קובה,כרגע אני מסיימת את הבדיקות וממתינה לתור לניתוח הבעיה היא שאני לא מפסיקה לאכול. תמיד הייתי גרגרנית ולא במקרה הגעתי לbmi של 43 אבל מה קורה לי אני לא מצליחה להשתלט על הדחפים. כאילו הידיעה שתכף הכל יגמר, או הלחץ סביב הנושא גורמים לי לאכילה מרובה. שלא יובן לא נכון אני לא מחפשת בניתוח פתרון קסם אני מעוניינת לבצע שינוי בעצמי רק הצילו מה קורה לי אשמח לתובנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות עם מנוסים - תגובה
שולה זק24/04/2011שלום ריבה,
כנראה בתת מודע את חושבת שאחרי הניתוח אין אוככל והתוצאה שאת אוכלת כ להזמן ומעלה קילוגרמים מיותרים אותם תצטרכי להוריד.
חברתי העלתה ככה 6 קילו בשלושה חודשים.
ממליצה ללכת לגיאטנית לקבל תפריט ולנסות עד כמה שניתן להיצמד אליו.
אחרי הניתוח את לא נמנעת מאוכל. את תאכלי הכל אבל מעט. את חייבת להכניס עצמך למשמעת מסויימת.
בהצלחה ואנחנו כאן לתמוך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבה-אותם דברים שגרמו לך כל החיים
מקס ברנר24/04/2011לאכול אכילת ייתר-פועלים גם עתה,רק שאליהם מצטרפים הסטרס הסובב את הניתוח,והחשש ש"חגיגה נגמרת" ז"א שלאחר הניתוח כבר לא תוכלי לאכול מה שאת רוצה,וגם לא תוכלי "להרביץ" כמויות של אוכל (אצל אלה מתוכנו שנוטים לאכילה בולמוסית של כמות גדולה של מזון בפרק זמן קצר ).
היו בקרבנו כאלה שנכנסו למשטר שבועות וחודשים לפני הניתוח (עניין של משמעת עצמית אני מניח...)ואחרים שזללו עד היום שלפני הניתוח.אם את שואלת מה רצוי-שולה השיבה לך כבר,אבל אני נזהר מלהיות שיפוטי-אנשים לא מגיעים ל-BMI 43 בחלל ריק (היו כאן גם מספרים הרבה יותר גבוהים;החברות ב-"בית הלורדים" שלנו דורשת BMI מינימלי ב-40 הגבוה...)ולא תמיד אפשר להיות לגמרי רציונאליים בהתמודדות עם החבר היקר הזה, שגורם לנו כ"כ הרבה סבל (להסרת ספק-האוכל )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבה
רחלי ב24/04/2011עברתי את הניתוח לפני שבוע וחצי וככה בדיוק הרגשתי לפני הניתוח. אצלי עוד הייתי צריכה להעלות כמה קילוגרמים כדי שיאשרו לי את הניתוח אז בכלל חגגתי רק שזה לא הפסיק כשהעלתי את מה שרציתי....
כפי שאמרו לך, כמובן שרצוי להעלות כמה שפחות כדי שתצטרכי לרדת כמה שפחות אבל תהיי סלחנית כלפי עצמך, זה הטיפ הכי חשוב שאני יכולה לתת לך (ככה הפסיכולוגית שלי הכניסה לי לראש). אם תפסיקי להאשים את עצמך ולשפוט את עצמך, את תאכלי פחות. ובע"ה עוד מעט זה יגמר. את תוכלי לאכול הכל, אל תדאגי רק שבאמת ממש מעט.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)