חדשה וחוששת...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חדשה וחוששת...
    ענבר
    25/04/2011

שלום לכולם, אני בת 20 ורוצה מאוד לעבור ניתוח שרוול...מאז שאני מכירה את עצמי כמעט מגיל שמונה אני מתעסקת עם הנושא הכאוב הזה...השמנה הרזיה ובסוף מי מנצח...האוכל כמובן!!!
    אני התחלתי לעשות בדיקות בהמצלת רופאת המשפחה שלי...ואני חוששת שלא יאשרו לי את הניתוח...אני גם לא כל כך יודעת מה להגיד בועדה ...מישהי יכולה לעזור לי כאן...ולכון אותי..אני יודעת שבלעדי הניתוח הזה החיים שלי ימשיכו להיות מנוהלים ע"י האוכל ולא ע"י...
    אני מאוד מאוד מבקשת עזרה ואשמח אם מישהי תוכל לכוון, להרגיע, להסביר לי...מיואשת ומפוחדת...
    תודה מחכה לתשובה במהרה
    ענבר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה וחוששת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    25/04/2011

ענבר היקרה
    לניתוח קיצור קיבה יש קריטריונים ברורים. זה לא ניתוח כבקשתך ולא ניתוח קוסמטי.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ומאושרים אך ורק למי שעומד בקריטריונים שנקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי.
    מאחר ואת בחורה צעירה, אני מניחה שאת בריאה ללא מחלות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה. כך שעליך להיות ב- BMI 40 ומעלה על מנת שיאשרו לך ניתוח.
    לא ציינת גובה ומשקל על מנת לחשב את ה BMI שלך.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BMI

ענבר
    25/04/2011

הי, שולה אני בהחלט לא חושבת שזה ניתוח קוסמטי...אני לא כזו...הגובה שלי הוא 1.60 ס"מ ומשקלי נע בן 91 ל-92 ק"ג. לפני כשנה כשהייתי בצבא בבדיקת ct שעשו לי ראו שיש לי כבד שומני ועכשיו כשעשיתי אולטרסאונד אמרו שהכבד שלי תקין...משהו שאני לא מבינה כי אני רק כל הזמן במגמת עלייה במשקל...ולא ירידה... :(
    בדיקות הדם שלי נראות נורמליות לחלוטין למרות שרמת הסוכר בדם שלי היא 91 .
    אני נוחרת בשנה ואני כל הזמן עייפה. וגם מצבי הנפשי לא מי יודע מה בגלל זה..
    האם הנתונים האלו מספיקים? מישהו המליץ לי גם לגשת לפסיכאטר כדי שהוא יתן המלצה מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BMI - תגובה

שולה זק
    25/04/2011

צר לי ענבר
    עם BMI 35 את לא עומדת בקריטריונים.
    הקופות מאוד מחמירות והרופאים מקפידים מאוד על הקריטריונים, בפרט בבני נוער
    במקום שתשקיעי אנרגיות במסלול שלא מתאים לך. הפני אנרגיות חיוביות להחלטה שאת מטפלת בעודף המשקל שלך ברצינות. לא מרמה את עצמך.
    מאמצת לעצמך אורח חיים שונה, הכולל דיאטנית, פעילות גופנית וקבוצת תמיכה
    ותראי שמהר מאוד תגיעי לתוצאות יפות, בהן תהיי גאה בעצמך.
    אגב, גם לאחר ניתוח צריך לנהוג באותה דרך.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוקוז בצום 91 זה נורמלי לחלוטין

מקס ברנר
    25/04/2011

אי שם בין 100 ל-110 זה מתחיל להיות "גבולי " ומבשר רעות לעתיד.מאחר שרמות הסוכר שלך לא חולניות,וה-BMI שלך משהו מעל 35,ולכן נדרשות מחלות רקע כדי לעמוד בקריטריונים.
    בקשי הפניה למעבדת שינה כדי לברר אם את סובלת מתסמונת דם נשימה בשינה (OSA בלשון הרופאים )
    ואני מעביר את המיקרופון לשולה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו