מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הילה?אשמח אם עוד מישהו יודע את התשומיכל26/04/2011
היי הילה,
זאת מיכל ניפגשנו ביום חמישי (אחרי ששיגעתי אותך) שוב תודה,
שכחתי לשאול אותך וגם את ד"ר בגלייבטר,
בניתוח השרוול שאני אמורה לעבור, אני "זוכה" בזונדה ובקטטר?
כבר 4 ימים שהבטן מתכווצת לי מפחד רק מהמחשבה הזאת.....
וגם לא דיברנו כלל על פגישה עם הפסיכולוגית של המרפאה לפני הניתוח,
יש צורך בכך, לפי מה שניתקלתי בכל הפורומים יש צורך בפגישה כזאת.
אני נפגשת עם ד"ר ציפי העצני (אגב מסרתי לה ד"ש ממך,היא שמחה ושלחה חזרה)
בעוד שבוע לפגישה אחת, והאמת שאני קצת בלחץ מהניתוח, השאלה אם יש צורך בפגישת הכנה עם הפסיכולוגית במרפאה.והאם מותר לקחת רסקיו לפני הניתוח?
תודה,
ויום מקסים,
מיכל (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב עד שהילה תענה - תגובה
שולה זק27/04/2011מותר לך לקחת רסקיו לפני הניתוח. ואם את מרגישה צורך בליווי פסיכולוגי, גשי ותקבעי לך תור. הנושא הזה מאד אינדיבידואלי.
לגבי הזונדה והקטטר, גם מקס ירגיע אותך וגם עופר - בלי ה"חברים" האלה. אא, אם חלילה יש צורך בעת הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, שאלה....
מיכל27/04/2011היי שולה,
תודה על ההתייחסות (~;
לא ממש הבנתי לגבי הזודנה והקטטר, לא תמיד שמים אותם? רק אם יש צורך?
ומה באמת גורם למנתח לשים אותם בסופו של דבר?
תודה ויום מקסים....(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
אפרת עוזיאל27/04/2011היי אני עברתי את הניתוח לפני שישה חודשים ולי לא שמו לא קטטר ולא זונדה אין לך מה לחשוש
שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, שאלה.... - תגובה
שולה זק27/04/2011זה כבר שיקול רפואי אותו את צריכה לברר עם המנתח.
חוץ מזה - לא הבנתי את הלחץ מהזונדה והקטטר? היה ושמים - גם מוציאים. לא שמעתי כאן על אנשים שיצאו מהניתוח עם הזונדה והקטטר לימים שלמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסירי דאגה מלבך
עופר27/04/2011מיכל שלום,
שמי עופר ואני עברתי ניתוח אצל ד"ר בגלייבטר וד"ר רונית גרינבאום. ראשית את צריכה להבין שאת בידיים הכי טובות שיש. הצוות מדהים והמנתחים מעולים.
בקשר לשאלתך, לי השאירו את הקטטר כ 24 שעות לאחר הניתוח, זה החלטה של המנתח , זונדה לא היתה לי כשיצאתי מחדר הניתוח.
כתבתי בכותרת הסירי דאגה מלבך מהסיבה הפשוטה שזה ממש אבל ממש פרט שולי בכל העניין, נכון, קצת לא נעים אבל אין סיבה לדאגה.
תלכי עם ראש שקט, את בידיים טובות.
אם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי בטלפון דרך שולה.
בהצלחה,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא שמו קטטר
ליאתול27/04/2011אפילו שהתחננתי כי אני לא מסוגלת לעשות "צרכים" בסיר!!!
בסוף הקימו אותי לשרותים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה?אשמח אם עוד מישהו יודע את התשו - תגובה
הילה כהן28/04/2011הי מיכל , סליחה על העיכוב עם התשובה
א. אם אין סיבוך או נסיבות מיוחדות את לא זוכה לקטטר או זונדה
ב. אפשר לקחת רסקיו לפני
ג. לא חושבת שיש צורך בפגישה עם הפסיכולוגית שלנו - תמשיכי עם ציפי , אם את מרגישה צורך תוכלי לגשת אליה לפגישה לפני הניתוח ,לשיקולך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לכולכם....
מיכל01/05/2011תודה רבה רבה,
הרגעתם אותי,
אני הולכת בלב שלם לניתוח, יחד עם הפחד שלי , הוא חלק ממני (;
מחכה כבר להיות אחרי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)