ניתוח בריאטרי באסותא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי באסותא
    גילה
    27/04/2011

בשלבי התלבטות לגבי בחירת בית חולים ומנתח לניתוח שרוול.
    מתאימה לקריטריונים של הקופה הציבורית. מעדיפה באופן פרטי.
    1. מה התנאים למבוטח כללית מושלם באסותא?
    2.חוששת קצת לגבי ההשגחה לאחר הניתוח... האם בשעות הלילה נמצא רופא כירורג תורן למקרה של חו"ח סיבוכים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בריאטרי באסותא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציבורי/פרטי - תגובה

שולה זק
    27/04/2011

גילה שלום
    הרופאים המנתחים בבתי חולים ציבוריים, הם אותם הרופאים המנתחים גם במרכזים הרפואיים הפרטיים.
    התנאים במרכזים הם יותר אישיים ועל גם ההשתתפות העצמית - השונה מקופה לקופה, ממרכז למרכז ומרופא לרופא. כמו כן במרכזים הפרטיים בדרך כלל התורים קצרים יותר. נתון לשיקולך אם את רוצה לשלם או לקבל את הניתוח חינם בבית חולים ציבורי.
    ברור שיש השגחה רפואית - 24 שעות ביממה במרכזים הפרטיים.
    יש מקרים של מטופלים המהווים סיכון רפואי ומראש המנתח מחליט לנתח בבית חולים ציבורי, על מנת להיות צמוד למטריה הרפואית בבית חולים ,
    לגבי סוג הניתוח - הייתי מציעה לפנות להתיעצות למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים. לקבל הסבר לגביהם ולפי הסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלות רקע (אם יש) להתאים יחד את הניתוח האפקטיבי והיעיל לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה, אך עדיין לא קיבלתי תשובה

גילה
    27/04/2011

העיניין היחיד שמטריד אותי לגבי ניתוח בבית חולים פרטי הוא- אם חו"ח במהלך היממה לאחר הניתוח - וקורה סיבוך כלשהוא (דימום פנימי וכו'), שנכון שהסיכון נמוך אך קיים !!
    האם יש רופא כירורג זמין במיידי הנמצא בביה"ח הפרטי , (הכוונה לשעות הלילה בהן אין בדר"כ ניתוחים) שיכול להתמודד עם המצב?
    לגבי מה שכתבת שאם המטופל הוא בסיכון גבוה, ייתכן והרופא ימליץ על בית חולים ציבורי. אבל לדעתי, כל אדם הסובל מ"השמנה חולנית" (מעל 40 BMI) הינו בסיכון גבוה יותר לסיבוכים...
    האם אכן יש מענה לסיבוכים אלה בכל שעות היממה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיגשי לאסותא ותבררי - תגובה

שולה זק
    27/04/2011

אני מציעה למען הורדת "סף ההיסטריה" גשי לאסותא ותבררי עם הצוות הרפואי שם את כל השאלות המדאיגות אותך בתחום הטיפול הרפואי וההשגחה לאחר הניתוח. אני לא חושבת שהילה, עופר, אני או כל מטופל אחר ואף לא רופאי הפורום יכולים לתת לך תשובה כתובה לשאלותיך.
    כפי שכתבתי לך - אסותא ושאר המרכזים הרפואיים הם בית חולים לכל דבר.
    לגבי פרטים יותר מעמיקים תפני אליהם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וההערה

גילה
    27/04/2011

קודם כל תודה על תשובותייך המהירות.
    שנית כל, רציתי רק להעיר, שלדעתי התעניינות מעמיקה בהשלכות אפשריות של הניתוח- כמו סיבוכים אפשריים וזמינות הטיפול בהם אינה קשורה כלל ל"היסטריה" כהגדרתך, אלא לרצון לגשת לניתוח בתחושה בטוחה לאחר בירור מעמיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וההערה - תגובה

שולה זק
    27/04/2011

קבלי התצלותי אם דברי הובנו שלא כראוי. לא היתה לי שום כוונה לפגוע.
    אני בהחלט חושבת שיש ללמוד ולהבין לקראת מה הולכים.
    אך, השאלות אותן את מעלה מעל גבי דפי הפורום מיועדות לשיחה ישירה עם המנתח או הרופא המטפל, או האדם המקצועי בבית חולים אסותא.
    מקווה שמה שקשור , לנו למנותחים, נוכל לתת לך את מלוא המידע. ממליצה בחום לעיין בכל השאלות במדור "שאלות נפוצות" וכן לדפדף אחורה בדפי הפורום - תמצאי שם מידע שלא יסולע בפז .
    כמו כן אם תעשי חיפוש על השם "מקס ברנר" בשנה האחרונה - תקבלי אינפורמציה על כל התחומים שהוא נבר וחקר....אגב קראנו לו "חפרן".
    אז שיהיה לך בהצלחה ואת מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור בכל דרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו