מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש תאריך סופייושי27/04/2011
עכשיו דיברתי עם ביה"ח ויש לי תאריך!!
11.05 כלומר.. עוד שבועיים.... אני כל כך לחוצה ומתרגשת ובציפייה מטורפת...
אז נעים מאוד, גם אני יוצאת לדרך. BMI 40 סופר כבדה עם מבט לעתיד קליל יותר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק27/04/2011כייף. מעט המתנה . האם את נכנסת לדיאטת חלבונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי28/04/2011לא דיברו איתי על דיאטת חלבונים.....אבל אני כן שמעתי על זה שיש רופאים שמבקשים את זה, האם זה תלוי ברופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק28/04/2011שלום יושי,
זה לא תלוי ברופא.
דיאטת החלבונים נועדה להקטין את הכבד השומני, דבר המקל על המנתח להרים את הכבד ולהחזירו למקום בזמן הניתוח.
כמו כן דיאטת החלבונים במשך שבועיים לפני הניתוח, מכניסה למן "מוכנות" ומשמעת...דבר שזקוקים לו לאחר הניתוח.
בכל מקרה בהצלחה
סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
יושי28/04/2011זה בדיוק הזמן להתחיל בשינוי......
אז אני אקח את עצתך ואפצח בחיים החדשים,
ת ו ד ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יורדת!!!!!
ג'וזפין28/04/2011אני אחרי שרוול לפני חודשיים בדיוק וכבר שבועיים לא יורדת אפילו גרם.
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תקין - תגובה
שולה זק28/04/2011מחוגי המשקל לא מראים ירידה אבל אני משוכנעת שאת חשה שינוי בהיקפים.
הגוף שלנו הוא "מכונה" משומנת היטב ושומר על עצמו ומאזן את הירידה.
חשוב למדוד גם היקפים ולא רק מה המשקל מראה.
לא ציינת מה היה המשקל ההתחלתי וה- BMI וכמה ירדת עד כה.
בררכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)