חוק ברזל לשארול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חוק ברזל לשארול
    רוזי
    27/04/2011

לאכולל לאטטט הכולדיאטטט 5 אחוזז וקצת פחות לשתותת 12 כוסותתת לעשותתת ספורטטטט הליכהההההההוהשארוווללל עובד יפההההההה יוםטוב חבריםם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוק ברזל לשארול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך שותים 12 כוסות????

רחלי ב
    27/04/2011

אני שבועיים אחרי שרוול במקרה הטוב שותה 4 כוסות וזה שלפני הניתוח הייתי מחסלת 3ליטר מים בלי להניד עפעף.
    הפיפי שלי כל כך צהוב וזה במקרה הטוב שאני עושה פיפי. אני לא מצליחה לשתות מעבר ללגימות קטנות ואני לא יכולה להתעסק כל היום רק בלשתות. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למחוק "לא יכולה" - תגובה

שולה זק
    28/04/2011

ושוב בוקר טוב
    אכן ה ...א-ב של ירידה במשקל ולא רק אחרי ניתוח זה להרבות בשתיה. אין
    "לא יכול/ה". צריך להשתדל ולשתות כמה שיותר. וכן להתעסק בשתיה ובאוכל כל היום, עד שמתרגלים להרגלים החדשים. אחרי חצי שנה הכל יראה הרבה יותר פשוט. עכשיו מתחילים ימי הקיץ החמים ותרגישי צורך לשתות, כך שזה ילך לך יותר פשוט.
    רחלי יקרה, זוכרת שאמרתי שניתוח זה לא הוקוס פוקוס. גם אחרי ניתוח צריך לעבוד בשביל לרזות.
    יש דברים, כמו שתיה, שצריך להפעיל ממש "משטר צבאי" ולהרבות בשתיה כמה שיותר.
    להשתמע
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו