דחוףףףף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף
    רוזה
    28/04/2011

רופאים יקרים,וחברי הפורום הנכבדים:-
    אני בת 27,BMI שלי 41.9,עומדת בקריטריונים של הניתוח,שאלתי אליכם היא אני בקופת חולים כללית,יש לי מושלם פלטינום,אני מעוניינת לעשות את הניתוח באופן פרטי,לדעתי התהליך יהיה יותר זריז,אני מעוניינת לקבל המלצות על רופאים באיזור המרכז,כמוכן עלויות של הניתוח,ומי שיודע להגיד לי כמה זמן בערך אצטרך לחכות עד לקבלת תאריך לניתוח באם זה באופן פרטי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי לך ב 06:43- תגובה

שולה זק
    28/04/2011

העתקתי את התשובה והנה היא שוב
    "אתך הסליחה אם לא נענית בעבר.
    את עומדת בקריטריונים לניתוח וכל שעליך לעשות זה לפנות למנתח בתחום קיצורי קיבה, שעושה את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף קיבה - להתיעצות. להגיע אליו עם ההיסטוריה הרפואית שלך (מכתב מרופא המשפחה), הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ויחד להתאים את הניתוח האפקטיבי עבורך.
    לא ציינת איזה ביטוח יש לך ובאיזה קופה את חברה.
    בעיקרון - הניתוח בבית חולים ציבורי הוא ללא עלות כספית כלל. במרכזים הרפואיים כמו אסותא, מדיקל סנטר - הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית . גובה ההשתתפות תלויה בסוג הביטוח,הקופה ואיזה מנתח.
    כל הכירורגים מומחים בתחום ומנתחים בבתי חולים הציבוריים והפרטיים כאחד.
    זמן ההמתנה לניתוח משתנה ממקום למקום, תלוי בעומס וזמינות המנתחים.
    ממליצה לעיין בשאלות הנפוצות, שם תקבלי תשובות להרבה משאלותיך העתידיות וכמו כן לעיין בדברי הכותבים בפורום.
    נשמח לעזור לך בהמשך.
    בהצלחה
    שולה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו