משתפת אותכם בשאלה שממש מטרידה אותי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• משתפת אותכם בשאלה שממש מטרידה אותי
    יושי
    29/04/2011

הניתוח שלי הוא כאמור עוד שבועיים והדבר היחיד שממש מטריד אותי זו חדוות האכילה והאהבה לאוכל בחיים שאחרי... אני יודעת- זה מה זה מטופש...
    החיים שלי די סובבים סביב האוכל: אני מבשלת (הכי טוב שיש :) ), כותבת טור בבלוג על אוכל, אופה, מאכילה כמעט את כל השכנים והחברים של הילדים....... בקיצור- זו אהבה די גדולה שלי...
    אני ממש מפחדת שהאהבה הזו לא תוכל להתבטא... אין ספק שכל יום שעובר ואני במסלול הנכון לניתוח- ממש עושה אותי יותר ויותר מאושרת, אבל הנה, עכשיו - כשיש מלא סירים מוכנים לשבת, וריח העוגות באוויר- אני שואלת את עצמי: האם זה יהיה גם בחיים החדשים שלי?!
    אני אשמחחחחחח לתגובות
    :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תראי, אני לא מקצוען כמוך

צנובר
    29/04/2011

אבל גם אני אוהב לבשל ולאכול (נדמה לי שלא תוכלי למצוא כאן כאלה שבאמת לא אוהבים אוכל...)
    אבל...
    אחרי הניתוח מכיוון שאני (כמו כולנו שאחרי הניתוח) יכול לאכול מעט, אבל שיניתי קצת את הכיוון. אני מאד נהנה לבשל לאנשים שאני אוהב (משפחה, חברים וכאלה). מאד נהנה לראות תוכניות בישול בTV ויש המון כאלה, וגם התחלתי לכתוב טור (בלוג, אתר - איך שתרצי), על נסיונות הבישול שלי שעוסק בעיקר באוכל ללא סוכר (סוכרתי, מה לעשות).

אני עוד זוכר שרופאת המשפחה שהיתה מאד בעד הניתוח, הזהירה אותי שהחגים יהיו תקופות קשות, אבל אצל זה הפך לערב מהנה ביותר. כולם זוללים ואח"כ מתלוננים שאכלו יותר מדי, בעוד שאני הסתפקתי בחצי קציצה של גפיטעפיש (פולני, כבר אמרתי?) שוקית עוף וחצי קנידלע. הייתי גם שבע, גם מרוצה וגם לא הרגשתי נפוח. זו היתה ארוחה ממש כיפית מבחינתי.
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעודד

יושי
    30/04/2011

יש לי הרגשה שבני ביתי ישילו ממשקלם בלי לירצות... רק מזה ש אמא תמעיט בבישולים ובאפייה.... ואולי לא....
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו