מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השתרוולתי!ג'ני29/04/2011
ביום שלישי! היום אני כבר בבית!!!
עבר הכל בשלום!
עכשיו שאני בבית מרגישה הרבה יותר טוב
שותה תה! תה! ועוד תה!! חחחחחהיום אכלתי מרק צח 3 4 כפיות וגם ג'לי 3 או 4 כפיות
רק שאלה
בבדיקת הבליעה שלי ,בשיקוף,אני הקאתי את החומר המגעיל הזה (זה היה מר איכס)
ובתוצאה יצאה שהמעבר שלי מאד צר מה זה אומר??? איך אני ממשיכה לגבי התזונה???
לא נאמר לי שום דבר במיוחד
מחר אני אתחיל עם מוצרי חלב... רגע בעצם יש לי עוד שאלה.. חלב ניגר 3% מותר לי לשתות קצת? אני עדיין שותה בכפיות..ובכמויות קטנות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק29/04/2011אני מקווה שהכל בסדר. את תראי איך את מתנהלת עם האוכל שתתחילי בהדרגה. בביקורת בטח יבדקו את המעבר. אם תרגישי בעיות בבליעה ושאת לא יכולה לשתות, תפני בבקשה לרופא.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי עליך
סיגל29/04/2011מיום שלישי אני חושבת עליך עדיין לא יצא לי לקרוא על משהו שד"ר קידר ניתח...
יש תור לניתוח אצלו בבלינסון ב21/6/11 אפילו שאני מכרמיאל אני נוסעת כל פעם עד למרכז...תספרי קצת פרטים.איך היה לקום אחרי?כמה זמן כאבים?האם יש תחושת שובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיגל - הסיפור המלא -ארוךךךךךךךךך
ג'ני01/05/2011מה שלומך?.
אז ככה את הניתוח עברתי ביום שלישי בביה"ח בילינסון ביום שני בלילה הגעתי לאשפוז כי הייתי המנותחת הראשונה, בשעה 6 בבוקר נכנסו לחדר התבקשתי להתקלח להסיר מעליי את כל התכשיתים והכל..נתנו לי חלוק ירוק של חדר ניתוח כאלו שפתוח מאחור כמו בסרטים אל דאגה לא רואים כלום....לקחו אותי לחדר ניתוח בשכיבה..ומכוסה עם שמכה... הגעתי לקבלה לפני כניסה לחדר הניתוח שם שואלים מספר שאלות..(רגישות לתרופות וכו...) ואח"כ נלקחתי לחדר הניתוח כל הזמן הזה הייתי מלוווה בבעלי היקר ואז לפני הכניסה לחדר ניתוח בעלי יצא כבר להמתנה זה היה כבר סביב השעה 7:30 נכנסתי לחדר חדר הניתוח עצמו שם ראיתי את האחיות אמרו לי שם ובהצלחה עברתי למיטת ניתוחים פגשתי את המרדים ששאל את הBMI שלי בשביל חומרי ההרדמה....אח"כ הגיע דר קידר בנתיים שמו לי ברגליים אישזהו מכשיר שמעסה את הרגליים (מרגיש כמו המכשיר למדידת לחץ דם אבל קצת יותר חלש) והמכשיר הזה נשאר איתי עד למחרת...
המרדים שם מסכת חמצן על הפנים שלי אמרו לי לנשום עמוק זה היה רק חמצן נשמתי ואז הוא הזריק לי את ההרדמה והוא אמר לי עכשיו את הולכת לישון ראיתי את השעון הדיגיטלי בחדר ניתוח בשעה 8:13 דק' ונרדמתי.... התעוררתי כששמעתי את הקול של דר קידר קורא לי ומעיר אותי... כמובן הייתי מטושטשת מאד הועברתי לחדר התאוששות מתישהו בעלי נכנס לכמה שניות ויצא מתישהו יצא לי לראות שוב את השעון והשעה הייתה 10:20 אבל אני לא ממש בטוחה כי הייתי עדיין מאד מטושטשת מההרדמה... אח"כ חזרתי למחלקה ביחד עם בעלי הייתי מאד עייפה ורוב הזמן ישנתי ,אחרי הצהריים/ערב ב4 או ב5 הגיע דר קידר ועזר לי לעמוד ,התפרים מציקים אבל נסבלים בהחלט היה לי קל לעמוד יחסית עמדתי וישבתי מיד על כיסא ואח"כ חזרתי למיטה
למרחת עברתי שוב צילום שיקוף בלעיה -החומר מאד מר אז כדי לשתות ממש טיפטיפה
ושם פגשתי עוד שני משורוולים טריים..כולם עייפים ועדיין קצת מטושטשים...אחרי החזרה לחדר כבר קמתי כמה וכמה פעמים לבד מהמיטה ללכת לשירותים ולהסתובב טיפה לאט לאט ומרגישים יותר טוב אחרי שעשיתי את צילום הבלעיה הגיעה שוב דק' קידר והוריד לי את הצינורית של האף (זונדה -זה מעצבן בגרון כי הצינורית מגיעה עד לשם...) ואז בכלל ההרגשה השתפרה והוא אמר לי להתחיל לשתות קצת קצת חצי כוסית לאט לאט יום חמישי (השני לניתוח) עבר עוד יותר טוב מסתובבים יותר..מאד חשוב לשתות,פגשתי את הדיאטנית נתנה לנו הנחיות
להמשך...ביום שישי שוחררתי לבית
לגבי הכאבים הכל מאד תלוי ומאד אישי..אישית..נסבל בהחלט...
תחושת שובע? הייתי אומרת שאין תחושת רעב!!כשחזרתי לבית ריאתי את כל המאכלים והלחמים וכלום לא "רציתי" לאכל...אני על כלכלה נוזלית ובהחלט הקיבה יותר קטנה ונכנס לשם רק קצת מכל דבר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הזונדה והכאבים
גילה01/05/2011קודם כל, שמחה בשבילך שאת אחריי...מקנאה בך.
לגבי הזונדה- האם לכולם מכניסים זונדה, או רק במקרים מיוחדים?
נושא הזונדה מאוד מטריד אותי..
שאלה נוספת- לגבי הכאבים- מה לקחת לשיכוך כאבים ביממה הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבתי אני לא ידעתי ששמים לפעמים זו
ליאתול01/05/2011זונדה אבל להפתעתי קמתי אחרי הניתוח עם זונדה שבהתחלה לא ממש הפריע לי אך לקראת הבוקר (18 שעות לאחר הניתוח - בערך) זה ממש הציק אך לאחר ביקור רופאים שלפו לי אותה בשניה.
לא נורא בכלל = היום 4 חודשים אחרי אני 33 קילו פחות וזה שווה הכל!!!!
מקווה שהרגעתי אותך ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיגל01/05/2011אני ממש שמחה לקרוא את שכתבת.מרגיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)