ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול
    ריני
    30/04/2011

שלום לכולם
    לאחר בירורים רבים ולבטים קשים אני מתחילה את המסע שלי בדרך לניתוח השרוול המיוחל, אני בת 30 ה- BMI שלי הוא 41.1 , נקבעה לי ועדה רפואית רק לעוד חודשיים, האם ניתן לקצר את זמן ההמתנה הזה? כמה זמן לערך לאחר הועדה נקבע תור לניתוח?
    אני חייבת לציין שאחת הסיבות העיקריות להחלטה שלי לעבור את הניתוח הזה הוא בזכות התגובות הטובות והמעודדות שקיימות בפורום הזה, קצת מצחיק אבל הדבר שהכי מלחיץ אותי בכל זה היא הבדיקת גסטרוקופיה שאני צריכה לעבור, עצות בבקשה? אני מקווה שאענה על כל שאלותיי ומאחלת לכולכם המשך שבוע טוב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    30/04/2011

אני שמחה שעזרנו לך לקבל החלטה לשפר את איכות החיים שלך.
    חודשיים לחכות לועדה זה לא מעט זמן, אני מניחה שנוצר עומס בגלל החגים.
    חברת איזו קופה את? ואיפה הועדה? לגבי מועד הניתוח לאחר הועדה אין לי תשובה. אולי אם נדע איפה הועדה כפי שציינתי, מי המנתח....נוכל יחד לשער (חחחח)
    לגבי הגסטרוסקופיה...ממש אין לך מה להילחץ. את לא מרגישה כלום. בדיקה קצרה שאת עוברת בתרדמת.
    אנו כאן בכל עת, לעזור לך לעבור את התרופה ה,מעצבנת" עד הניתוח
    שבוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

ריני
    30/04/2011

תודה על התגובה המהירה
    אני שייכת לקופת חולים מכבי והועדה תהיה באסותא רמת החייל
    מכיוון שאני מעוניינת שהניתוח יהיה במימון הקופה עליי לבחור בי"ח ציבורי ששם יבוצע הניתוח וגם כאן עדיין אין לי מושג לאן לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    01/05/2011

בוקר טוב,
    את יכולה לברר באסותא לב המפרץ (יש רכבת לשם ישירות) אם יש מועד קרוב יותר לוועדה.
    אני מסיקה מדבריך שאת מעוניינת לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי, ללא עלות כספית.
    אני מציעה שתבררי טלונית בוולפסון, קפלן, איכילוב, בי"ח השרון בפתח תקווה - למתי את יכולה לקבל תור. את מצלצלת למרפאה להשמנה ומבקשת תור.
    שבוע טוב ובשורות טובות
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו