מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- על סף יאוש - וזה עוד לפני הניתוחנופר02/05/2011
שלום לכולם
אני כבר מעל לחודשיים נכנסת כל יום לפורום ורק רוכשת עוד ידע...
אני בת 25 1.55 ושוקלת 98 ק"ג.
ביום רביעי אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה באסותא רמת החייל בת"א.
לצערי הרב, קופת חולים מאוחדת עושה לי את המוותתתת...
חשוב לי לספר את המקרה שלי ע"מ שאנשים אחרים שלפני הניתוח יהיו מוכנים מראש, וגם אולי תוכלו לתת לי עצה איך להמשיך הלאה כי אני כבר לא יודעת מה עוד אפשר לעשות.
לפני שקבעו לי תאריך לניתוח שאלתי במאוחדת מה צריך לעשות... נתנו לי רשימת בדיקות ואמרו לי לבוא כאשר יהיה תאריך לניתוח ושיוציאו לי טופס 17 במקום.
וכך עשיתי... קבעו לי תאריך לניתוח (לעוד שבועיים). כאשר הגעתי לקופה הפנו אותי למי שמאשרת את טופסי ה-17 ומכאן הסיוט מתחיל.
זה התחיל מזה שהם לא מאשרים שאני אלך לדיאטנית פרטית - רק דרך הקופה.
הלכתי, הבאתי אישור.
לאחר מכן אמרו לי לקבל אישור מפסיכולוג - ואז שינו את זה לפסיכיאטר.
אחר כך בדיקות הדם שעשיתי לא הספיקו להם.
גם את זה עשיתי. כאשר כל האישורים היו, שזה היה אתמול, אמרו לי "יופי, עכשיו לוקח שבועיים לאשר את זה"!!!!!!! וחשוב לציין שכל הזמן הזה הם ידעו שהניתוח ב4/5
אני פשוט על סף התמוטטות עצבים. אני כבר שבועיים בדיאטה דלת פחממות, מחר אמורה להתחיל דיאטת נוזלים ואני פשוט לא יודעת מה לעשות..... אני מרגישה שאני עושה את הכל לחינם ולא יביאו לי את האישור....
ומה שהכי מעצבן שהם לא אומרים שאין סיכוי להשיג עד יום רביעי את האישור.... אבל הם גם לא אומרים שיש..... אני מרגישה כל כך תלוייה באוויר...
אני יותר מתרכזת במה יקרה אם לא יאשרו את הניתוח בזמן מאשר להתרכז במה יהיה לאחר הניתוח...
יש למישהו רעיון להתמודד עם הלחץ???
מצטערת על החפירה.... אני מרגישה שאולי אתם תוכלו להבין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע - תגובה
שולה זק02/05/2011לחץ לא יובילך לשום מוצא.
בדרך כלל מבררים היטב את כל הנושאים הפרוצדוראליים ובירוקראטיים הקשורים בניירת.
הדרך הפשוטה - עשי מה שאת מתבקשת לעושות ואני מקווה שהכל יבוא על קומו בזמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
נופר02/05/2011אז זהו.... שעכשיו הם התקשרו ואמרו שהניתוח לא מאושר כי לא בא להם שאני יעשה בפרטי..... בזיון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון - תגובה
שולה זק02/05/2011תשוב כזו טרם שמעתי . אם תרגעי ותתני את מלוא האינפורמציה נשמח לעזור לך.
את יכולה להתקשר אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם כן במאוחדת וגם לי עשו מוות
ליאתול02/05/2011אבל נילחמתי בכולם שם והבטחתי לעצמי שלאחר שאני אסיים עם הכל אז אני אחשוב ברצינות לעבור קופה עם כל המשפחה.
אני נלחמתי ועל אפם ועל חמתם הצלחתי והיום 4 וחצי חודשים אחרי שרוול אני שמחה שלמרות הכל נלחמתי בהם.
תהיי חזקה ותחשבי על כל האופציות.... לי הם גרמו לדחיית הטבעת אך בזמן שנלחמתי החלטתי על שרוול כך שאני מבטיחה לך שכל עקבה לטובה. תתקשרי לשולה ותקבלי את העצות הכי טובות שיעזרו לך (יש לבחורה הזו פטנטים בשרוול.....חהחהחה)
בהצלחה ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד עדכון
נופר03/05/2011היי,ראשית תודה על העזרה...
אתמול הייתי כל כך נסערת שלא נכנסתי מההודעה האחרונה למחשב בכלל...
אני שמחה לעדכן שאתמול לאחר ריבים ארוכים מול פניות הציבור אושר לי הטופס 17!!!!!
זה היה קשה, מייאש, כבר ראיתי שאין ניתוח אבל פניות הציבור במאוחדת פשוט מדהימים!!
אני עדיין מאוד כועסת ומאוכזבת מהיחס שקיבלתי בקופה אבל זו הפעם הראשונה בחיים שלי שאני מרגישה שפניות הציבור באמת נלחמו בשבילי...
אז כמו שאמרתי, מחר אני מנותחת... עכשיו מתחילה להתרגש :)
החלטתי לצרף תמונה עדכנית ומקווה לעדכן אחרות בהמשך...
תודה על הכל,
נופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק03/05/2011שימי הכעסים הצידה . העיקר המטה. תתחילי לחייך ושיהיה בשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך
יושי03/05/2011בהצלחה!! ודרך אגב- את נראית מקסים :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה את יפה!!!!
שרית203/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר...
עפרה03/05/2011את כל כך יפה ומוכרת...
האם יש לך אחיות בשם מיטל ולילך ואח בשם שאולי...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר אחרי הניתוח תפתחי דף חדש
רותי03/05/2011בחייך
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותיי היקרה
רוזי04/05/2011מה שלומך איך הירידה מזמן לא דברנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמההשאת יפההה
רוזי03/05/2011שיהיה בהצלחה בובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפיופה
סיגל04/05/2011תלכי באנרגיה חיובית את עומדת לפני התחלה חדשה של חייך. תזהרי ממחזרים נראה לי שעוד כמה חודשים יהיה לך קשה ללכת ברחוב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר
אפרת עוזיאל05/05/2011את מדהימהההההההההההה
וכשתרזי בכלל תהיי משגעת
שיהייה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מהממת שאין דברים כאלה...
לילך.פ05/05/2011קראתי את כל השרשור... וגם ראיתי את התמונה.... אני לא רוצה לחשוב איך תיראי כשתהיא חתיכה.... אמממממממממממממממממא... מדהימה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוווו
נופר08/05/2011וווואאאווווו כמה מחמאות!! ועוד לחשוב שאני חששתי להעלות תמונה... קודם כל תודה לכולם על המחמאות. . דבר שני, אני יעדכן שאני כבר 4 ימים אחרי הניתוח וההחלמה מדהימה!!!!!! אני מרגישה שלא עשיתי ניתוח... הבעייה שקשה לי לסיים את הגבינה והמעדן ביום... גם עם המים לא כזה הולך.. יש רעיונות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)