מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולהאפרת עוזיאל02/05/2011
היי אני שישה חודשים אחרי ניצוח שרוול עומדת על ירידה של 40 קג
כבר בערך חודש שאני תקןעה ושום דבר לא זז במהלך הפסח עליתי חצי קג נלחצתי ומיד ניכנסתי למשטר חזק .
אני דיי שומרת על התזונה לא זוללת יותר מידי כשבא לי משהו מתוק עם הקפה אז אני לוקחת 2 פתי בר כי אני יודעת שזה הכי פחות משמין .
ביום אני אוכלת 2 פרוסות לחם ורק לחם קל .
אני לא מרשה לעצמי לא עוגות ולא חטיפים אבל בשבת נורא היה בא לי גלידה
אז קניתי גלידה בכוס ולא בגביע ורק כדור אחד שממנו אכלתי רק חצי
אני אוכלת סלט ירקות גבינות טונה חביתה ,צהריים אוכל מבושל.
מה לעשות כדי שהתקיעות תשתחרר?
וזה בסדר שזה תקוע ולא זז?
כל הזמן אני עם התחושה והפחד שבטח עליתי במישקל . פתאום יש לי נפיחות בבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת מחרדת האוכל - תגובה
שולה זק02/05/2011מותר לאכול ואף רצוי. את נראית נפלא וירדת מדהים. אין סיבה שתיכנסי לחרדוות אם את אוכלת. המשיכי לאכול תפריט מאוזן מהכל אפילו גלידה, עוגות וממתקים. כל זאת באופן שפוי. לא להתנפל ולא לבלוע כמויות. עכשיו תתחילי לסגל לעצמך ראש של "רזה"
דמייני דמות וירטואלי רזה ותחזיקי אותה כאורים ותומים לפנייך.
חשוב להפסיק לחשוב על אוכל כל הזמן ולסובב את חיי היום יום סביב האוכל.
לא קל אפרת אבל אפשרי.
המשך לילה נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל03/05/2011המון תודה על עזרתך
והאמת שאת צודקת אני צריכה להפסיק לפחד ולאכול בצורה שפויה ונכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)