שלום- שאלה בנושא BMI

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום- שאלה בנושא BMI
    ג'ני
    02/05/2011

שלום,
    רציתי להבין את הנוהל הזה עם BMI אני שוקלת 99 מטר 61 ו צריכה להשמין סה"כ 4 קילו הרופא אמר שאני לא מתאימה, לאחר הבדיקה שלו גילתי שאני צריכה להשמין ס"הכ 4 קילו אפילו 3 וחצי כדי לעמוד בקריטריונים ואני אעשה את זה אבל אני לא מבינה את ההגיון שבזה מי קבע את זה? אני מעדיפה להשמין 4 ולרדת 40 וחבל שחוק כזה גורם לאנשים להשמין עוד קצת ולהרוס את הבריאות אני מבינה שזה לא תקין אבל אין אחד שלא יחשוב לעשות את זה! אני לא מבינה למה לא מאשרים גם לכאלה שמתקרבים ..

,תודה..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום- שאלה בנושא BMI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    03/05/2011

את החוק הזה קבע ארגון הבריאות העולמי בהתייחסו להשמנת יתר חולנית כאל מגפת המאה וקבע קריטריונים ברורים . משרד הבריאות אימץ את הקריטריונים והניתוחים נכנסו לסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
    הניתוחים הם לא קוסמטיים ולא "ניתוח כבקשתך". במקום להשקיע אנרגיות להשמין 4 קילו תשקיעי בהרזיה של 4 קילו.
    את חיה בסרט" שנכנסים לחדר ניתוח שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד ולעיתים לא קל. קראי מעל דפי הפורום. הקילוגרמים לא נעלמים בהינף יד. צריך לשנות הרגלי אכילה, אורח חיים, ללכת לדיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי ולשלב פעילות גופנית. כל זה.....נכון גם לכל מי שסובל מעודף משקל, כמוך.
    תנסי לקחת את הנושא ברצינות, להתמיד ותראי שתצליחי ואף תהיי גאה בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי את אותו הסרט

רחלי ב
    03/05/2011

ואני 3 שבועות אחרי שרוול. תתקשרי לשולה והיא תגיד לך מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו