לא מצליחה להדביק את הקצב...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להדביק את הקצב...
    לילך.פ
    05/05/2011

מקס ושולה התגעגעתי אפשר קצת יחס ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדדי ויותר- תגובה

שולה זק
    05/05/2011

ואה....לא להאמין אבל מתגעגעת וסופרת הימים...איך ההתקדמות איצך? ותגידי איפה נעלמה לביאה ונעמי??? היום אצלצל לברר לשלומן.
    תוולי, ספרי ושלחי איזו תמונה שנשטוף העיניים ביופייך
    חיבוק
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כנראה טבעי-הניידות כאן

מקס ברנר
    05/05/2011

שולה מגלה סבולת עילאית בלהמצא כאן כל יום כמעט, כבר שנים, ולשאת את "אש התמיד".כאשר מדובר בנו-פשוטי העם- אנחנו נמצאים יותר בפורום בשלב התהיות והבירורים שלפני,ובחודשים הראשונים שאחרי,ואח"כ כל אחד נעלם חזרה למאורה שלו,עם "הבלחות לפרקים" פעם בחודש-חודשיים.
    יש כאן גרעין קשה של כמה חבר'ה, שמסתובבים פה מאז הקיץ שעבר ואפילו קודם,ותורמים קצת מעל הממוצע,אבל כולנו (חוץ משולה )כבר לא קופצים לענות איזה ירקות מותר לאכול 3 שבועות אחרי שרוול (ומה עם סיגריות,ספרייט,ספורט אתגרי,סקס וסביח לפני הסרת התפרים...).זה בסדר-צומח פה כל הזמן דור המשך,וחלקם גם צלמים/מצטלמים מצטיינים.

ובינינו לילך יקירתי-למרות ידענותי ובדחנותי-אני לא האיש לשים על הפוסטר של הפורום:אני "תקוע" באותו משקל כבר חודש,יש לי בעיית מתוקים,אני שונא ספורט ומכחיש ש"נולדתי מחדש" ולא קניתי בגד אחד חדש לפי שעה (יש בגדים שחיכו לי על המדף שנים ).אז מה יש לי להדחף 3 פעמים ביום ולקלקל את האווירה ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש יקר

סיגל
    05/05/2011

אני ממש נהנת לקרוא את התשובות והתגובות שלך ולומדת המון תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי נעמי לביאה לילך - תגובה

שולה זק
    05/05/2011

איך איך אפשר בלעדיך בפורום? חד משמעי - אי אפשר!!!!!!! הרי התשובות שלך מעלות חיוך, מעוררות לעיצים זעם, אך....הן מלאות מידע וידע שעוזר לכל אחד ואחת בכל שלב.
    כך.....שתעשה לך מנהג קבוע....כמו בעבר בתקופת ה"חרשנות והפרשנות " להכנס אחת ליום (נו הנחה אחת ליומיים) ולהתייחס אלינו הותיקים ובמיוחד החדשים הזקוקים לך
    ולך לילך...איפה איפה הטמפרמנט שלך שהקפיש את כולם כאן בקצב הסמבה????
    לביאה....הלווו השמיעי קול....איפה נעלמת ולמה נאלמת??
    נעמי'לה....האמיצה שלנו הגיבורה האמיתית....זקוקים לך.....בנות גילך מחפשות אותך לעידוד.
    מאחלת סופ"ש נעים ומהנה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולינקה.... את

לילך.פ
    06/05/2011

הרצינות שלי אני מוכיחה בכך שאני מזמינה אתכם למסיבה סוערת מלאת סטקים ומוזיקה.... זאת היום הולדת שאני הכי מחכה לה מזה שנים.... כך שאתם בדמי...
    לגבי תמונה עוד מוקדם... אני עדיין לא מאוהבת בעצמי עד כדי כך שאצטלם... אבל זה יגיע מבטיחה... וכשזה יגיע זה יהיה עם בגד ים :) חחחחחחחחחה סתם סתם לא להסחף... נשיקות של שבת חולה עליך

ומקסילה .... אני בטוחה שכשנתראה בקיץ אני אוכל לעטוף אותך בחיבוק... אז תרגיע
    לגבי לביאה היא לא בשיא מצב הרוח שלה.... נסיתי לקבוע איתה בכדי לבוא לעודד ולחבק אבל נראה לי שהיא לא במוד כרגע... אני יציק לה שבוע הבא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילוש.... את - תגובה

שולה זק
    07/05/2011

את הרצינית בין שתינו ואני דואגת לקדם את הרצינות שלך חחחח ובכל הזדמנות מזכירה את ארוע השנה ב"סוף העולם שמאלה".
    תצחקי תצחקי...כשהתחלנו לדבר על זה - נשמע רחוק והנה.....כמה קרוב
    שבת שלום וד"ש לחגייוש
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו