פניה לרופא - משקל כבד וגם כבד גדול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פניה לרופא - משקל כבד וגם כבד גדול
    מירית
    07/05/2011

לאחר שלא הצלחתי לצערי לרדת במשקל הסכים הרופא לבצע לי את השרוול למרות שהכבד שלי 24 ס"מ ומשקלי 170 קילו בת 40 כמעט אני במצב שהסכרת שלי כבר פגעה בי .
    רציתי לדעת מהם הסיכונים האפשריים במצב זה
    כרגע אני שוב מנסה דיאטה דלת פחמימות עד שאקבל בכלל תור
    הראות שלי במצב מצויין וכל הבדיקות יצאו בסדר גמור כולל לב חוץ מאשר שוב כבד גדול וסכרת עם לחץ דם שיש לי
    מה הסיכון ??? הרופא אומנם הסכים לבצע ואמר שביצע כמה כאלה בעבר אבל הדגיש ואמר שיש בזה סיכון גדול למרות שגם ככה במצבי זה סיכון די גדול
    תודה לכל המשיבים ולעזרה הרבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל כבד וגם כבד גדול - תגובה

שולה זק
    07/05/2011

שלום רים,
    הסיכון האמיתי הוא מצבך הנוכחי. כמו בכל ניתוח, גם בניתוח זה יש סיכונים, אבל הסיכויים לזכות באיכות חיים אחרת אחרי הניתוח - שווה לקחת את הסיכון.
    את לא יחידה עם משקל עזה וכבד שומני גדול....רבים מאיתנו היו במצבך.
    לכי על זה באופטימיות ובמחשבה על היום אחרי והחיים הבריאים המצפים לך בעתיד.
    בהחלט כדאי שתתמידי בדיאטת חלבונים (ללא פחממות), דבר המקטין את הכבד השומני ובהחלט יעזור למנתח בעת הניתוח.
    איפה את עוברת את הניתוח ומי המנתח?
    אנחנו כאן ונשמח לעודד ולחזק
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל גדול ויש גם גורמי סיכון

מקס ברנר
    07/05/2011

במשקל 170 הרי קרוב לוודאי שה BMI מעל 60,ןאם היא בגובה שלך שולה-זה כבר 70 !חוץ מזה-סוכרת עם פגיעה באברי מטרה ?! (בגיל יחסית צעיר ) ומה משמעות כבד בגודל 24 ס"מ ?הזכירה גם לחץ דם.כדאי שהפונה תוסיף עוד פרטים,והייתי "מטיל לקרב" גם מישהו מרופאי הבית " למקרה של הערות ספציפיות בנוגע לכשירות לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי המנתח אישר הניתוח- תגובה

שולה זק
    07/05/2011

הכותבת מציינת שבאופן כללי הבדיקות בסדר.
    בל נשכח שמרביתנו לא היינו בשיא הבריאות לפני הניתוח....ולאחריו השתפרנו .נאחל בהצלחה לגברת.
    מקווה שאחד הרופאים גם יתייחס לדבריה
    שבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניחוש פרוע ופתרון משוואה

מקס ברנר
    07/05/2011

הניחוש-בקרוב נגלה שזו עוד פציינטית של ד"ר מחג'נה שלנו,שנעזרת בפורום כשירות ההודעות שלו ,ופלטפורמה לקיצור תורים.תקנו אותי אם אני טועה !

ופתרון המשוואה הריבועית-אם גובהה של רים אינו עולה על 1.66- היא הולכת להדיח את נעמי מכתר "מלכת ה-BMI" ולדרדר את יניב למקום השלישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס הרגת אותי מצחוק

מירית
    08/05/2011

אז ככה הגובה שלי 174 ואני הולכת לעבור את זה בבי"ח בצפון (לא יכולה לפרט מסיבות אישיות) שולה אוכל לדבר איתך בפון ולהסביר לך למה,
    הרגת אותי מקס למרות שלא כל כך הבנתי את מי אני הולכת לעבור חחחחח
    אבל הפגיעה שלי היא שאני כבר קטועת 2 אצבעות בגלל הסכרת ברגל ויש לי חלבון בשתן.
    אז אני שוקלת ליתר דיוק 168 והגובה 174 ואת ה-BMI תחשבו לבד כי אני לא יודעת בעצם איך מחשבים את זה.
    שוב חוץ מהדברים הללו ולחץ דם גבוהה הבדיקות מקסימות הראות במצב מעולה (אני לא מעשנת לא שותה רק זה היה עוד חסר לי) והלב סבבה.
    אהיה איתכם בקשר מתי אני עוברת את זה ואחרי זה גם אשמח לשתף את כולם איכן עשיתי ולמה בעצם אני לא יכולה כרגע למסור יותר פרטים.
    בתודה רבה על עזרתכם
    רים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזמנת להתקשר בכל עת- תגובה

שולה זק
    08/05/2011

בוקר טוב רים,
    אשמח לשוחח בכל עת.
    ה- BMI שלך 55.4 (נעמי נשארה אלופה)
    ואין על מקסי שלנו - מתה עליו ועל סגנון כתיבתו והתכנית. למדתי ממנו המון
    שבוע טוב ובשורות טובות
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומקסי היקר

מירית
    08/05/2011

אני לא מתנתחת אצל ד"ר מחאגנה - זה רק כדי שלא ישאר אצלך בגדר חידה חחחחחחחחחח אבל אוהבת את הכתיבה שלך חייבת לציין זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי לקרוא - אני באותה דעה

שולה זק
    08/05/2011

WOW
    מדהים
    כתבתי בדיוק מה שכתבת לפני שקראתי דברייך.
    שים לב מקסי - פשוט אנחנו המין הנשי מתת עליך.
    אני לפחות מכירה אותך ויודעת ששווה "למות" עליך
    שבו טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רים היקרה

רוזי
    08/05/2011

שמי רוזי מחלון נותחת לפני שנמה ויותר בעקבות סכרת גבוהה אל תחששי אני היום בלי סכרת ירידה של 30 קילו קחי את עצמך כמו גדולה צאי לדרך אנחנו פה והפון שלי 0503337236 בכול שעה שלך רוזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי על הניתוח

שלמה מסאסא
    08/05/2011

רים יקירתי.
    עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 5 שבועות ואחת הסיבות היתה סוכרת בערכים גבוהים.עמדתי לקבל ולהיתחבר למכשיר.לחץ דם היה גבוה.לא היתי מסוגל לעלות מדרגות וללכת יותר מ7 דקות.
    נכון להיום:ללא כדורי סוכרת נעלמה לגהינום ולא אתן לה לחזור,הולך 1/2 שעה ביום 2.4 ק"מ.לחץ דם תקין,ומשקל פחות 19 ק"ג ב5 שבועות ולא יחזרו חזרה.
    תתקשרי אם תירצי לדבר ביום או בלילה לנייד 054-2874046 עבודה.
    או לנייד 054-2874151 פרטי.
    תמיד לשרותך שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו