שאלות שאלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות שאלות
    ריש
    10/05/2011

שלום לכולם,

מוצאת את עצמי מסוקרנת וגומעת פרטים, אבל עדיין עולות שאלות וקשה לי להבחין בין הניתוחים השונים.
    לא ברור אם אני מתאימה לקריטריונים של הניתוח, אם כי יש לי מחלות נלוות שאשמח להיפטר מהן. מחר אתחיל את הבירור אצל רופאת המשפחה, ואם הכיוון יהיה חיובי, לא אכפת לי להעלות כמה קילוגרמים כדי להתאים לקריטריונים. האם אני צודקת?
    חשבתי שאם אפסיק לקחת תרופות להורדת כולסטרול ולחץ דם, העלות של הניתוח תכוסה די מהר.
    מה ההבדל בין שרוול למעקף קיבה?
    האם יש לנו מידע על מנותחים לאחר ארבע שנים ומעלה? הרי הפרוצדורה של השרוול בת 8 שנים לערך. האם הירידה במשקל ושינוי אורח החיים מחזיקים מעמד שנים?
    מהם האיסורים לאחר ניתוח שרוול - אוכל ופעילות מסויימת?
    תודה..
    חג שמח

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שאלות - תגובה

שולה זק
    10/05/2011

שלום לך,
    שוב תקראי בשאלות נפוצות. תעשי חיפוש בפורום על השם מקס ברנר. מבטיחה לך שתקבלי כמעט את מלוא המידע.
    מעבר לכך, מאחר ולפי מיטב הבנתי את לא בקריטריונים, רצוי להיפגש עם מנתח ולקבל ממנו הסבר על סוגי הניתוח,.
    אולי תחשבי הפוך.....איך לרדת כמה קילוגרמים ולא להעלות אותם??
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים - יוצאים רזים. עובדים קשה לרדת במשקל. דיאטנית, תפריט דיאטטי, פעילות גופנית, קבוצת תמיכה, שינוי הרגלי אכילה ושינויי אורח חיים.

כך שלפי תשובתי את מבינה שדרך חשיבתך מוטעית . זה לא ינתוח קוסמטי "כבקשתך" הניתוח נועד לאנשים חולים בהשמנת יתר חולנית והקריטריונים הוגדרו באופן ברור על ידי אירגון הבריאות העולמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את מתכננת להוסיף 8-10 ק"ג

מקס ברנר
    10/05/2011

כדי לעמוד בקריטריונים ?
    אני לא שיפוטי רק תזכרי שזה לא טוב לבריאותך,וכל מה שתוסיפי תצטרכי להוריד אחרי הניתוח .זו כמובן החלטה פרטית

והתשובה הקצרה לשאלותייך:שרוול מייצר רק הגבלה כמותית;מעקף-יוצר גם תת ספיגה.קצת יותר מסובך וקצת יותר יעיל (בשאלות נפוצות ביקרת כבר ?! )

לאחר 5 שנים:25-30 אחוז משמינים חזרה.ז"א כ-70% שומרים על הישג.זו סטטיסטיקה יותר טובה "בענק" מהרזיה שמרנית,יותר טובה בבירור מטבעת.פחות טובה ממעקפים (אבל גם בפחות סיכון )
    עזרנו ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו