מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש גם ניתוח משולש?כרמל11/05/2011
שלום רב
אני נהנת לקרוא וללמוד כאן דברים מענינים, שכיום אני מוכנה מאד להפנים ולעשות את השינוי הגדול של חיי.
אני עומדת בקריטריונים מעל ומעבר (לצערי... :0)
אני במעקב מסויים שדרש בדיקת סי.טי.
לכן אני יודעת שיש לי בקע תבורי ואבנים בכיס מרה.
האם יש אפשרות לנתח אותם - את שניהם - ביחד עם קיצור כיבה?
על כיס מרה קראתי, שעושים במעקב כיבה. מה לגבי השילוב של הכל ביחד?
בתודה ענקית
כרמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק11/05/2011את השאלה הזו את צריכה לשאול את הרופא המנתח. הוא זה שצריך להחליט אם ניתן לתקן את הבקע יחד עם כיס המרה במקביל לניתוח קיצור הקיבה. אל תשכחי שזה הכל גם פונקציה של הרדמה ולא רק סכין המנתח.
בכל מקרה בהצלחה ואנו נשמח לעזור בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה
כרמל11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמל אני הייתי במצב שלך ואמרו לי לא
ליאתול11/05/2011את הבקע בטבור עדיף לך לנתח אחרי הירידה מפני שהשומן והבטן הגדולה ימשיכו להפעיל לחץ על המקום מה שעלול לגרום לבקע חוזר.
זה מה שנאמר לי ע"י הרופא המנתח.
בהצלחה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאת
כרמל11/05/2011איזה כיף לכל מי שכבר אחרי...
כל כך רוצה שזה כבר יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם ניתוח משולש? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה11/05/2011שלום לך
אם האבנים בכיס מרה נתגלו באקראי וללא סמפטומים - אין צורך להוציא את הכיס בשרוול. את ההרניה בטבור ניתן לתקן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מחג'נה
כרמל11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)