שוקלת ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שוקלת ניתוח טבעת
    טל
    13/05/2011

שלום,
    החלטתי שהגיע הזמן לביצוע מהלך ניתוחי, הbmi שלי הוא 40 , כל החיים אני בעודף משקל ונמאס לי כבר מכל הנסיונות הכושלים (וניסיתי ממש הכל) לרדת במשקל.
    חשבתי על ניתוח טבעת כי אני לא מתה על מתוקים והוא נראה לי הכי פחות מסוכן עם הכי פחות סיבוכים והסטטיסטיקה של התוצאות נראית טוב.
    מה דעתכם? הייתי שמחה לתשובה גם מבעלי המקצוע וגם מכאלו שעברו את הניתוח.
    תודה!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקלת ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקלת ניתוח טבעת - תגובה

שולה זק
    13/05/2011

שלום לך,
    תקראי בשאלות נפוצות לגבי הפרוצדורות השונות - נכתב ע"י הרופאים.
    לגבי הטבעת - את צריכה להיות עם המון משמעת עצמית ושיתוף פעולה מלא על מנת לסגל הרגלי אכילה חדשים. להתמיד בביקורת אצל המנתח לני]וח הטבעת ואו לפתיחתה - הכל על פי הצורך.
    תקראי מעל דפי הפורום דיווחים של מנותחי טבעת בהווה וכאלה בעבר שעברו ניתוח נוסף כי לא הסתדרו עם הטבעת.
    את תשמעי דעות שונות כאן.
    אני ממליצה ללכת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוח, לקבל הסבר ואז להחליט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מדהים איך כמעט

לילך.פ
    13/05/2011

כולם עוברים את אותם מעגלים .... גם אני כתבתי כאן בעבר כמה סבל עברתי עד שהחלטתי להתנתח, וגם אני חשבתי על טבעת ... בכל זאת 20 דק ניתוח לעומת שעה וחצי... אבל אחרי שחקרתי,בררתי, חפרתי והשוואתי הגעתי למסקנה שהשרוול שם בכיס הקטן את הטבעת ויש מליון סיבות הנה חלקן :

1) ניתוח חדשני יותר עם יותר סיכויי הצלחה
    2) אין המנעות משום מזון בהמשך פרט לסברס, גרעיני רימון ועוד כמה ששכחתי כי הם לא חשובים ואפשר לחיות בלעדיהם.
    3) לא צריך התעסקות של לפתוח ולסגור
    4) אין הקאות , אין לחם נתקע, סיבים של תפוז וכאלה..

בקיצור יקירה דלגי על השלב הזה... אני שלושה חודשים אחרי ניתוח מאושרת עד השמים וחזרה ולא מבינה למה לא עשיתי את זה קודם...אם תרצי הסבר אישי אשמח שתצלצלי... בהצלחה לילך 052-4475100 נ.ב את יכולה לעשות חיפוש תחת השם לילך פ. ולקרוא את המודעות ההיסטוריות שלי מלפני 3 חודשים ולהבין מה עבר עליי... החששות הפחדים והאושר שבא אחר כך!

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל השוקלת לעשות ניתוח טבעת

אבנר
    13/05/2011

עברתי ניתוח שרוול והסרת טבעת ב-1.5 .עם הטבעת הייתי 5 שנים ובתקופה האחרונה מאוד סבלתי עם הטבעת: אוכל ניתקע הרבה פעמים למרות שנלעס הרבה זמן,בלילות הרוק היה עולה לי בזמן שינה והייתי מתעורר,חוסר יכולת לשתות קפה בבוקר,וזה למרות שפתחתי אותה מידי פעם.אני מאוד לא ממליץ לך לעשות טבעת והכי חשוב להתייעץ עם רופא טוב לגבי הניתוח המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך וללילך - תגובה

שולה זק
    13/05/2011

את התייחסותכם שמתי בשאלות נפוצות.
    חשוב להבין שצריך לקבל הסבר על כל סוגי הניתוחים, ללמוד את הנושא ולאחר התייעצות עם המנתח להחליט מה הניתוח המתאים והאפקטיבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מילה אמת ויציב

עפרה
    13/05/2011

השרוול מאוד מוצלח ופחות תלותי אין צורך בהתעסקות מיותרת
    אני כבר 2.5 חודשים ומאוד מרוצה... ofra buhadana בפייס....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקלת ניתוח טבעת - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/05/2011

צר לי להודיע לך שהדברים שאת מספרת לא נתמכים בספרות העולמית ולא בנסיון שלנו הרב. אין יותר סיבוכים לאחר שרוול/מעקף לעומת טבעת אם נעשים בידיים מנוסות. לטווח הארוך הירידה במשקל, איכות החיים, והסיבוכים הם לטובת שרוול/מעקף ולא טבעת. ממליץ לך לשקול טוב את ההחלטה. לפנות למנתח אשר מבצע את כל הניתוחים הבריאטרים ואז להחליט סופית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו