מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תגובה
אריאלה17/05/2011תודה ליאת, אבדוק את הרופאים שמסרת לי
שוב תודה
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול
אריאלה17/05/2011לילה טוב ליאתול,
בדקתי לגבי 2 הרופאים שרשמת.
רופאים אלו מבצעים רק טבעת ולא שרוול.
אשמח לדעת על עוד רופאים מהדרום או מרכז שמבצעים שרוול ועובדים עם כללית.
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול - תגובה
שולה זק18/05/2011תפני לבית חולים קפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בניתוח שרוולאריאלה16/05/2011
שלום, שמי אריאלה מבאר שבע במשקל 110 ק"ג ועם יתר לחץ דם גבוה. מעוניינת בניתוח שרוול והייתי מעוניינת ברשימת מנתחים עם המלצות טובות בדרום או מרכז.
+ שייכת לכללית שירותי בריאות(פלטינום)
בתודה מראש
אריאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק16/05/2011שלום אריאלה
לא כתבת גובה כך שלא הצלחתי לחשב את ה- BMI שלך.
כחברת כללית עם ביטוח פלטיניום את יכולה לפנות לאסותא ולמדיקל סנטר ולשלם השתפות עצמת.
במקביל כדאי לברר בקופה לאיזה מרכזים רפואיים את יכולה לקבל התחייבות והניתוח הוא ללא עלות כספית.
כל זאת - בהנחה שאת עומדת בקריטריונים לניתוח.
כל המנתחים הם מומחים בתחום ומנתחים בבתי חולים ציבוריים ובמרכזים הפרטיים. חשוב להקפיד ללכת ליעוץ למנתח המבצע את כל סוגי הניתוחים, לקבל הסבר ויחד איתו על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה והפרעות האכילה - להתאים את הניתוח האפקטיבי ביותר עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בניתוח שרוול
אריאלה16/05/2011שלום שולה, תודה על תגובתך,
גובהי הוא 160 ס"מ, משקל 110 לפי הקריטריונים ולפי רופאת המשפחה אני מעומדת פוטנציאלית לניתוח.
אבקש מידע נרחב בנוגע למנתחים טובים באיזור הדרום או מרכז שעובדים עם כללית (רופאת המשפחה אינה מתמצאת בנושא). (אני מפחדת מאד מעצם המחשבה ניתוח)
ושוב תודה
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק16/05/2011שלום אריאלה
ה- BMI שלך 42.9 וזה גבוה. את אכן עומדת בקריטריונים וזכאית לניתוח ללא עלות כספית באחד מבתי החולים הציבוריים.
תבררי בקופה לאן את מקבלת הפניה : וולפסון, קפלן, איכילוב, תל השומר, בלינסון, השרון.
את יכולה לבחור גם במרכזים הפרטיים - שם את נדרשת בתשלום השתתפות עצמית.
כפי שכתבתי לך כל הרופאים טובים ומומחים. הם מנתחים גם בציבורי וגם בפרטי.
מי הרופא המטפל שלך, מה שם המרפאה ובאיזו עיר ואנסה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אריאלה16/05/2011שלום שולה ותודה על עזרתך הרבה
שם הרופאה המטפלת שלי - פרופ' איה בידרמן
מרפאת נווה זאב
באר שבע
קופ"ח כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה חמודה אני באר שבעית במקור
ליאתול16/05/2011ולכן למרות שאני גרה בשפלה נסעתי עד סורוקה לניתוח (שרוול) נותחתי אצל דר' דוחנו ודר' אובנת שניהם נהדרים ולא הירפו ממני גם בזמן שהותי במחלקה .
הייתי מרוצה!!
מומלץ בחום. ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה אני יודעת מי ניתח אותי!!
ליאתול18/05/2011תתעקשי ותפני הם מכירורגית ב' מי שעושה רק טבעת זה אבינוח מכירורגית א'.
אני עשיתי לפני כמעט 5 חודשים והם בוודאות ניתחו אותי.
בהצלחה ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)