מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקריית שמונה.נטלי16/05/2011
אולי יש קבוצת תמיכה בצפת.אני מאוד מחפסת אנשים מאזור שלי ו אולי לשעות קבוצה לבד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בצפת - תגובה
שולה זק17/05/2011שלום נטלי,
בבי"ח זיו יש מרפאה רב תחומית עם מעקב צמוד אחר מנותחים.
כמו כן שלומי מצפת תוכלי יצור עימו קשר והוא ישמח לעודד.
אם את מעוניינת צרי עימי קשר ואתן לך את הנייד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנטלי
שלמה מסאסא17/05/2011בוקר טוב,שמחתי לשמוע שיש עוד תושבי הצפון הרחוק המתפשים מקום לביטוי,
תיצרי איתי קשר ןנשוחח, הנייד שלי:054-2874046 המייל שלי:[email protected]
יום נעים שלמה מקיבוץ סאסא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטלי17/05/2011אני יתקשר מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי...
הדר17/05/2011היי
אני גם מקרית שמונה,וגם אחרי שרוול...
אני יודעת שישי כאלה שהולכים לחלי ממן וזה עוזר להם המעקב...
ויש פה בק"ש..
אחלה יום ובהצלחה:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב נטלי
יעל הצפונית18/05/2011גם אני כמוך מהגליל העליון, ומחפשת קבוצת תמיכה למשורוולים.
נודע לי שיש בבי"ח זיו קבוצה שכבר החלה לפעול. פניתי טלפונית לאחראית וביום הזיכרון היה המפגש השני או השלישי, ולא יכולתי להגיע והיא אמרה לי שאח"כ כבר אי אפשר.
אלו 10 מפגשים ובקשתי ממנה לידע אותי מתי תפתח עוד קבוצה כך שזה ענין של עוד כחודשיים.
כשאדע אכתוב על זה כאן.
בכל מקרה אני שומעת הרבה שמזכירים את חלי ממן ואני לא יודעת במי מדובר.
לדעתי לעושי דיאטה "רגילים" כל קבוצת תמיכה יכולה להתאים אך למנותחים אני חושבת שההיבטים הפסיכולוגיים הם שונים ולכן אני מעדיפה להשתתף בקבוצה שמונחית ע"י מומחים לבריאטריה.
כל טוב ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
נטלי18/05/2011אני גם חושבת אוטו דבר כמוך.אולי נדבר בטלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
יעל הצפונית18/05/2011אם את רוצה לדבר טלפונית תני לי את המייל שלך וארשום לך את מסטר הנייד שלי או דשמי לי את שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)