מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הכנות לועדה טרום בריאטריתקובי18/05/2011
שלום יקירים ויקירות!
ממש חדש כאן ומאושר על שמצאתי אתכם מאגר מדהיר של מידע אנושיות וכל טוב...
אני תוך כדי ביצוע הבדיקות לקראת הוועדה של מכבי (מלב"י)
מתכנן לבצע ניתוח באסותא ת"א
ה BMI שלי סביב 39 לפעמים טיפה פחות ולפעמים טיפה יותר..
אני סובל מלחץ דם גבוה סביב 100\150
האם עקרוני להגיע ל BMI 40 ??
האם לחץ דם הרמות הללו נחשב למספיק לערכים נמוכים מ40?
תודה ומראש
ויש לי עוד המון שאלות וחששות לחלוק איתכם בזמן הקרוב
שוב תודה וערב נפלא
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא קובי - תגובה
שולה זק18/05/2011מבחינת הועדה ערכי הלחץ דם שלך גבוהים וכן ה- BMI שנושק ל- 40.
ממליצה לך להכנס לשאלות הנפוצות ולחרוש שם. אחרי כן תעשה חיפוש בפורום על השם מקס ברנר ולילך פ. ומבטיחה לך שתקרבל את מלוא האינפורמציה.
חוץ מזה אנחנו פה ופותחיםפ לשאלות ולכל עזרה שתידרש.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-אכן טוב שמצאת אותנו !!!
מקס ברנר18/05/2011וננסה ללוות אותך כהלכה בדרך.לגבי הוועדה הטרום בריאטרית:יש לך עוד עניינים רפואיים שמתלווים תדיר להשמנה:שומני דם,דום נשימה בשינה,אי סבילות לגלוקוז,אוסטאוארטריטיס ?!
עם BMI 40 ומעלה,האישור אוטומטי כמעט.לכן יש מי שיציע לך להוסיף שלושה קילו.לא חושב שזה נחוץ,שכן לחץ דם מעל 140/90 גבוה ללא ספק,אבל אישור הניתוח הוא בשיקול דעת ולא אוטומטי.
אני הופעתי כאן לראשונה כשכבר היה לי אישור מהוועדה (לא חכמה גדולה עם +BMI 48 ושלוש מחלות רקע...) אבל גם אז צצו אצלי אינספור שאלות,מן הסתם גם לך עוד יהיו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)