מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עידכוןאפרת עוזיאל21/05/2011
היי חברים יקרים מחכה למפגש ....
שבעה חודשים אחרי שרוול עם ירידה של 44 קג .
על מנת להגיע ל bmi תקין נישאר לי לרדת שלוש וחצי קג
אי אפשר לתאר את האושר והתענוג והכיף כשאת מרגישה כל כך טוב עם עצמך
ניגשתי לניתוח עם 120 קג והיום 75 .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך אישי
יונה21/05/2011מי שיורד מהר כייף לו....אבל שלא ישתף אותנו בצרותיו כשעלה מעט בפסח...זה נשמע ילדותי. מדובר בתהליך שהחל בניתוח אך הוא קרב יומיומי לשארית החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך אישי - תגובה
שולה זק21/05/2011שלום יונה
הפורום קיים בכדי לשתף, לחלוק , לעזור וללמוד. כל אחד חופשי העלות על כתב את לבטיו, בעיותיו וההתמודדות עם הירידה, העצירה, עליה במשקל לפעמים, הסתגלות לשינוי באורח חיים...לזה אנחנו קיימים.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה אני מבינה לליבך אבל
ליאתול21/05/2011חשוב שיהיה ניתן ל"שפוך" גם את הטוב וגם את הרע.
אני לדוגמא ירדתי ב 5 חודשים קצת יותר מ 37 קילו . נכון שלחלק מהמנותחים זה יכול להישמע גרנדיוזי אבל אני חובה גם בעיות למיניהם ולכן אני כותבת בפורום גם על הטוב וגם על הרע.
לכל אחד נתונים שונים ושונה זה גם כן טוב!!
תתעודדי כי לכולנו יש רגעים כאלו ואחרים וזה כמו טיפול כשאת כותבת בפורום.
המון הצלחה בהמשך!!!!
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונה
אפרת עוזיאל21/05/2011אני עברתי ניתוח שרוול , מעולם לא אמרתי שהמלחמה היא לא יום יומית .
הניתוח נועד לעזור לנו לשנות את הרגלי האכילה שלנו והוא לא איזה קסם שברגע שעוברים אותו הופכים להיות רזים לכל החיים.
בפורום הזה אנחנו כותבים את הכל גם על הירידות שלנו במשקל וגם על העליות שלנו .
כאן אנחנו מנסים לעודד אחד את השני ברגעי משבר (בעליה במשקל),
ולהחמיא ולפרגן כשיורדים במשקל, אם את לא יודעת לפרגן אז כנראה שאת לא במקום הנכון.
אם קשה לך עם הפירגון והאהבה שיש כאן אז....
בכל מיקרה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלהה אפרתתתתתתת
רוזי22/05/2011ממש יפההההההההההההההההה אני עדין לא הגעתי ליעד שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל22/05/2011לא נורא אני בטוחה שתגיעי ליעד בכל מיקרה את מדהימה ואני אוהבת אותך
יאללה מתי ניפגשות שוב לקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתי....
עפרה22/05/2011יוווו.... קולולו.... את נראית מדהים!!!!! כל הכבוד לך .... גם על הקשיים וגם על המלחמה וגם על ההתמדה כמו כולם פה גם את מהווה דוגמא אישית ונותנת כוח להמשיך הלאה למרות היאוש... כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)