מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאיפה מתחיליםאיילת21/05/2011
שלום רב,
אני בת 30. 172 ס"מ ומשקל 129 ק"ג.
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול ולא יודעת מאיפה להתחיל. הייתי אצל דיאטנית, קיבלתי אישור מפסיכולוג, הבדיקת גסטרו יצאה תקינה, באולטרסאונד כמעט ולא ראו כלום.
אני חברת קופ"ח כללית עם ביטוח פלטינום. מה עכשיו? לאן הולכים? ואיך אני יכולה לעבור את הניתוח בעלות מינימלית?
אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה מתחילים - תגובה
שולה זק21/05/2011שלום איילת וברוכה הבאה
נתחיל מהסוף - הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים (ואת עומדת)ועובר את הניתוח בבית חולים ציבורי.
בבית חולים פרטי יש השתתפות עצמית. גובה ההשתתפות משתנה מביטוח לביטוח וממרכז למרכז.עד כמה שידוע לי ההשתתפות עם פלטיניום היא 1500 ש"ח פלוס עלות הסיכות שמזה גם מקבחלים החזר (כמדומני 80%).
בררי בקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות (טופס 17) ותקבעי תור לרופא כירורג בתחום ניתוחי הקיבה. תגיעי אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך מהרופא המטפל ויחד תחליטו על הניתוח המתאים לך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
עופר22/05/2011תתייעצי עם המנתח לגבי אופציות ניתוחיות, איך את יודעת שניתוח שרוול מתאים לך?
מומלץ מאוד לבדוק את כל האופציות, יש היום מספר ניתוחים אפשריים.
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)