מאיפה מתחילים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מאיפה מתחילים
    איילת
    21/05/2011

שלום רב,
    אני בת 30. 172 ס"מ ומשקל 129 ק"ג.
    אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול ולא יודעת מאיפה להתחיל. הייתי אצל דיאטנית, קיבלתי אישור מפסיכולוג, הבדיקת גסטרו יצאה תקינה, באולטרסאונד כמעט ולא ראו כלום.
    אני חברת קופ"ח כללית עם ביטוח פלטינום. מה עכשיו? לאן הולכים? ואיך אני יכולה לעבור את הניתוח בעלות מינימלית?
    אודה על תשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיפה מתחילים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיפה מתחילים - תגובה

שולה זק
    21/05/2011

שלום איילת וברוכה הבאה
    נתחיל מהסוף - הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים (ואת עומדת)ועובר את הניתוח בבית חולים ציבורי.
    בבית חולים פרטי יש השתתפות עצמית. גובה ההשתתפות משתנה מביטוח לביטוח וממרכז למרכז.עד כמה שידוע לי ההשתתפות עם פלטיניום היא 1500 ש"ח פלוס עלות הסיכות שמזה גם מקבחלים החזר (כמדומני 80%).
    בררי בקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות (טופס 17) ותקבעי תור לרופא כירורג בתחום ניתוחי הקיבה. תגיעי אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך מהרופא המטפל ויחד תחליטו על הניתוח המתאים לך.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם

עופר
    22/05/2011

תתייעצי עם המנתח לגבי אופציות ניתוחיות, איך את יודעת שניתוח שרוול מתאים לך?
    מומלץ מאוד לבדוק את כל האופציות, יש היום מספר ניתוחים אפשריים.

בהצלחה

עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו