מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון חודשיעופר22/05/2011
שלום לכל חברי היקרים,
נתחיל בקצת רקע לאלה מכם שאינם מכירים אותי. אני עופר בן 27 מירושלים, נשוי באושר רב לאנסטסיה ועובד בתחום התיירות. לפני כשנה נחשפתי לראשונה לפורום המדהים הזה במהלך ניסיון להבין מה "דא פאק" הניתוח הזה אומר. כשבועיים לפני הניתוח שלי (מעקף קיבה) החלטתי לקפץ לרכבי ולעשות את הנסיעה הארוכה צפונה למפגש מצומצם של הפורום שהתקיים אז בקניון אי שם בצפון ( בתור ירושלמי אפילו את שם הקניון או את האזור אינני זוכר - מה שכן אני זוכר טוב מאוד בתור שמן איפה ומה אכלתי באותו היום - "קפה קפה" , סלט טונה עם לחם טרי - אגב, את הסלט אכלתי אך ורק מתוך בושה ששאר החברים לא יגידו "השמן הזה טוחן שם" , אם לא הם בטוח הייתי יורד על איזה פסטה טובה בתוספת פוקצה ולקינוח איזה עוגת שוקולד.) הגעתי למפגש עם המון שאלות, חששות ובעיקר חוסר ידיעה לקראת התהליך אותו נועדתי לעבור שבועיים קדימה. שאלתי את כל השאלות שלי וגיליתי סבלנות מצד החברים שלא האמנתי שאקבל, היה מעניין ונוכחתי למצוא שם אנשים אמיצים ויפים, תומכים ואוהבים שהפכו בין לילה לחברים טובים לחיים. לאחר אותו מפגש הייתי בטוח כי אני בדרך הנכונה וחזרתי הביתה לאשתי בן אדם שחושב אחרת. עברתי את הניתוח בהדסה הר הצופים ונותחתי ע"י רופאים מדהימים, מעקף קיבה אינו ניתוח פשוט והגוף עובר טראומה לא קלה, אבל בבית החולים דאגו לי כמו לרך נולד.
ההתחלה לא היתה קלה בכלל, כמו כל התחלה חדשה לוקח זמן להתרגל, קצת בחילות, היה שלב של נשירת שיער אבל הכל בקטנה כי ההרגשה היא הכי חשובה. אני מרגיש נהדר , היום 9 חודשים אחרי , 65 קילו פחות אין מאושר ממני. אני חי טוב, עושה ספורט , אוכל כמעט הכל , מתקדם בעבודה בלימודים ובהכל למעשה.
לכל החברים פה שהם לפני ניתוח אומר - הניתוח הזה לא קסם, הוא שינוי חיים - אם אתם מוכנים לשנות את חייכם לטובה, אני ממליץ על הניתוח אבל לא לפני שאתם יודעים בדיוק מה הולך לקרות לכם. לא פעם אני נתקל באנשים שפונים אלי והם מיועדים לעבור ניתוח תוך שבוע, אין להם מושג מה הם הולכים לעבור. שימו לב, לא מדובר בניתוח קוסמטי, לא מדובר במשאיבת שומן, זה ניתוח רציני והגוף עובר שינוי וחשוב מאוד להבין גם מה הסיכונים שבניתוח וגם איך החיים יראו לאחר הניתוח.
אני ממליץ לכם לקרוא פה, לשאול שאלות ולהגיע למפגשים של הפורום. הטלפונים שלנו תמיד פתוחים ואני יודע ששולה תשמח לייעץ לכם ותפנה אתכם לאנשים שנותחו, אני אישית מזמין כל אחת ואחד מכם להתקשר אלי ולהתעייץ, אני מוכן לתת לכם את כל האינפורמציה שלי היתה חסרה עד לפני שנתקלתי בפורום הזה.
ולסיום, תודה לשולה על התמיכה, את בהחלט עבורי אמא שנייה.
שלכם,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון חודשי - תגובה
שולה זק22/05/2011לכבוד הוא לי לאמצך לכן.
זה הרי ברור - אתה ה"במבינו" שלי.
את היומן שלך העברתי לשאלות נפוצות - המידע מתומצת אבל מלא.
בהצלחה בהמשך...ורק אל תשתנה לנו
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיגל22/05/2011בתור אחת שעומדת לעבור מעקף קיבה עוד חודש אני קוראת כל מידע שאתה מעביר ונהנת ללמוד מנסיונך.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
עופר22/05/2011שיהיה לך רק בהצלחה , את הולכת לעבור תהליך חשוב , חיוני והכרחי לחיים טובים ומאושרים.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לקרוא את מה שאתה כותב...
יושי22/05/2011קראתי את רב מה שכתבת בשנה האחרונה... וזה ממש כיף! מעלה חיוך ותקווה.
אני שבועיים אחרי שרוול , ירידה של 7, רק בהתחלה... אבל צריך להתחיל ממשהו........
מתעודדת מכל מילה שלך- תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)