היה ניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היה ניתוח?
    נופר
    22/05/2011

שלום לכולם,
    אני שבועיים וחצי לאחר מעקף קיבה, ולא יודעת אם לצערי או לשמחתי אני ממש אבל ממש לא מרגישה שעשיתי ניתוח...
    ז"א מבחינת הכאבים אני יודעת שזה מעולה!! אני תוך פחות משבוע חזרתי ללימודים + עבודה.
    אבל בלי שום קשר, אחרי ירידה של 9 ק"ג (שירדו בשבוע הראשון) אני בעצירה.
    אני מרגישה בימי האחרונים שהקיבה יכולה להכיל קצת יותר, מרגישה קצת רעב מדי פעם, ולאט לאט מתחילה להרגיש נקיפות מצפון שאולי אכלתי יותר מדי ושאני ישמין ויחזור לעצמי.
    גם אני אכולת סרטים שהניתוח לא יעבוד עלי ואני לא אצליח בכלל להוריד במשקל....

מה עושים????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היה ניתוח?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נופר נופר נופר

עופר
    22/05/2011

קודם כל להירגע, תנשמי עמוק ותנשפי החוצה.
    עכשיו אחרי שעשית את זה תקשיבי טוב:
    אני מעוקף קיבה קצת יותר ותיק ממך - 9 חודשים, אני אחרי ירידה של 65 קילו ועדיין יש לי עוד קצת לרדת.
    אני רוצה להגיד לך כמה דברים:
    1) 9 קילו בשבועיים זה מעולה!!!!!!!!!!!!! אפילו אם ירדת את כולם בשבוע הראשון, אל נא נשכח כי בהתחלה את מורידה את הנוזלים אז זה יורד יותר מהר.
    2) תעיד כאן אורנה, שהיתה היסטרית בהתחלה שאכן יש עצירה קטנה לאחר שבועיים כי הגוף שלנו חכם, הוא כל כך חכם שהוא חושב שאנחנו מרעיבים אותו ולכן אוגר שומן וזאת הסיבה שאינך רואה ירידה בשבוע השני. אל דאגה שבוע הבא כבר תראי ירידה אני בטוח.
    3) את אומרת שאת מרגישה שאת יכולה לאכול יותר , וכאילו לא עברת ניתוח כלל - שטויות, הכל בראש, את לא יכולה לאכול יותר... אני מבטיח לך שאם אני ישים לך צלחת כמו שהיית שמה לעצמך לפני שבועיים וחצי אז את תסתכלי עלי ותצחקי. עם הזמן את תאכלי יותר וזה מעולה - את חייבת, אי אפשר לחיות ללא אוכל.
    הרי זה ברור שאת לא תמשיכי לאכול מרק צח כל החיים... בקצב שלך את תאכלי הכל בסופו של דבר, אבל במידה.
    בעודי כותב לך אני יושב בבית קפה, לוגם כוס תה ואוכל עוגיות ביתיות מעולות. כן זה משמין לכל מי ששואל אבל זה ארוחת ביניים שלי, ככה טוב לי.
    כל אחד לומד את הדרך חיים החדשה שלו ומוצא לעצמו את המאכלים ואת הלו"ז שמתאים לו.
    את בתקופה הכי מבלבלת שיש , את לומדת את עצמך מחדש, זה כמו להיוולד מחדש.. כמו תינוק, כל יום לומדים דבר חדש.
    חשוב מאוד להדגיש , אסור להיות רעבים - אם את רעבה תאכלי - זה חשוב.

בכל אופן, אני מקווה שקצת עזרתי, קחי את הכל בקלות - את אחרי ! זה מה שחשוב, החיים החדשים ממש מעבר לפינה.

עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעופר

נופר
    22/05/2011

וואו עופר... קראתי את התגובה שלך פעמיים...העלת לי חיוך על הפנים.... טוב לשמוע דברים כאלה מאדם שעבר מעקף.... רוב האנשים עושים שרוול ולפעמים אני מרגישה לבד בנושא...
    אני ממש מקווה לראות ירידה... העניין הוא שאני גם לא הגעתי לניתוח במשקל גבוה... שקלתי 98 והגובה שלי 1.55...
    אני יודעת שלאנשים במשקלים גבוהים יותר הירידה מהירה יותר...
    מקווה באמת שבשבועות הבאים הק"ג ימשיכו לרדת.
    בכל אופן, המון תודה על התגובה... אני מעריכה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלית את המחשבות שלי על הפורום.....

ירדן
    23/05/2011

קוראת את ההודעה שלך פעם ועוד פעם וחושבת לעצמי "אני כתבתי את זה? אבל רק נכנסתי לפורום כדי "להתלונן" על זה...."
    אז ככה, עכשיו תורי :)
    גם אני שבועיים וחצי אחרי המעקף, גם אני חזרתי לשיגרה מהר מאוד, גם אני ירדתי 9 ק"ג בשבוע הראשוןו ואת יודעת מה? אפילו הנתונים ההתחלתיים שלי דומים לשלך.....
    ממש תאומות :)
    טוב לדעת שאני לא היחידה ולא "מיוחדת" בעניין הזה.

תגידי, את נצמדת להוראות? שבועיים ראשונים כלכלה נוזלית, שבועיים אח"כ בלנדר או שאת "יצירתית" כמוני? למשל אתמול אכלתי תות, היום במבה
    ומה זאת אומרת "שהקיבה יכולה להכיל קצת יותר"? אני למשל התחלתי עם 3 כפיות קוטג' והיום אני אוכלת חצי קופסה בארוחה. זה נורמלי בכלל?
    טוב, אני עפה לישון..... לילה טוב
    ירדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לירדן

נופר
    23/05/2011

היי ירדן... רק חסר לשאול בת כמה את וזה יסגור את פינת התאומות ;)
    אפשר להגיד בגדול שניצמדתי להוראות.... 10 ימים ראשונים כלכלה נוזלית, ולאחר מכן בהדרגה אבל בלי בלנדר..... לא אמרו לי לטחון אוכל...... כבר אכלתי בשר וכאלה.... אבל ירקות ופירות עדיין לא התחלתי....
    לגבי הקיבה שהתרחבה, התכוונתי כמו שאמרת... כבר יכולה בארוחה חצי קופסה גבינה + פתית לדוגמא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו