מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אמא לקטנים ומתלבטת לגבי ניתוח שרוולדפנה23/05/2011
אני אמא לתאומים בני 8 חודשים ומתלבטת מאוד לגבי הניתוח בעיקר בגלל ההחלמה.
יש לי BMI=45 מה שבהחלט מצריך ניתוח אך מצד שני הקטנטנים שלי כל הזמן רוצים ידיים וצריך להרים אותם , לרוץ אחריהם, להתכופף מה שהבנתי מאוד בעייתי לאחר הניתוח.
אשמח לשמוע מהנסיון שלכם כמה זמן באמת אורכת ההחלמה, מהי עוצמת הכאבים, מה מותר ומה אסור לעשות לאחר הניתוח ותוך כמה זמן מהניתוח אפשר לחזור לפעילות שכוללת הרמה, התכופפות וכו' בתדירות גבוהה
המון תודה
דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לקטנים ומתלבטת לגבי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק23/05/2011שלום דפנה,
ההחלמה מניתוח היא מאוד אינדיבידואלית. . קחי בחשבון שניתוח הוא ניתוח גם אם לא עם בטן פתוחה. תצטרכי לפחות חודש ימים להתכופף בזהירות וכמובן לא להרים את הילדים בהנפף יד. אני מניחה שהסובבים הקרובים יעזרו לך. אני חושבת שהתנהלות עם BMI 45 לא פשוטה ואת צריכה לחשוב על העתיד שלך - להיוץ אמא בריאה ואנרגטית.,
יש כאן אמהות צעירות שיגיבו לך בודאי בהמשך. רחל ב. שעברה ניתוח לפני כמה שבועות, לילך פ. אפרת עוזיאל, תהל.
כולם יגידו לך - לכי על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דפנה
שרה24/05/2011גם אני אמא לקטנטנים ועברתי את הניתוח לפני 7 שבועות,
ממליצה בחום.. השבוע הראשון היה קצת קשה אבל קיבלתי עזרה מהבעל, אמא וחברות
לאחר שהורדתי את התפרים הכל נעשה יותר קל.
אני פשוט תפעלתי את כולם לא התביישתי פשוט ביקשתי עזרה.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דפנה
יושי24/05/2011אני היום שבועיים אחרי שרוול. ואני אמא ל 3 ילדים, אמנם בגילאים יותר גדולים: 8,7,3 אך עדיין ההתנהלות בבית היא יומיומית ואינטנסיבית...
אמא שלי הייתה אצלי כל זמן שהייתי בבית חולים יומיים אחרי וזהו. עכשיו אני כבר לגמרי חזרתי לעצמי... אז לא מרימה את הילד ולא מנקה את הבית , אבל חוץ מזה הכל רגיל! אני ממש ממליצה לך ללכת על זה - ההרגשה כל כך נעימה והרגשת "ניצחתי" (שעדיין לא התחלתי "לנצח")- שאין דומה לה!
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)