טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אתמול הייתי באסותא ועפי הנתונים שלי יש מצב לעבור ניתוח קיצור קיבה ה BMIשלי 36.1 יש לי בעיות של לחץ דם כאבי גב רפלוקס הרופא אמר שבגלל הרפלוקס כדאי אולי לשקול מעקף קיבה השאלה הנשאלת מה עדיף מעקף קיבה או ניתוח שרוול ואיך אפשר לדעת אם הרפלוקס אכן יעשה לא טוב לאחר ניתוח שרוול
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אנחנו לא רופאים. אנחנו מנותחים - חולקים את מה שעבר עלינו. תחושות רגשות. מאגר מידע למנותחים. אנחנו לא קובעים איזה ניתוח לעשות . זה מתפקידו של המנתח להמליץ ולהסביר. אם מנתח ממליץ לך על מעקף בגלל ריפלוקס כדאי לך להקשיב לדעתו. יש 3 סוגי ניתוח ורצוי יחד עם המנתח להתאים את הניתוח הכי אפקטיבי לפי ההסטוריה הרפואית, מחלות, תרופות, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים