הליקו בקטר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הליקו בקטר
    יושי
    25/05/2011

איזה באסה.... בבדיקה שיגרתית הפתולוגית של הקיבה שהוציאו מצאו לי הליקו- בקטר- איזה חיידק שנמצא בקיבה... הבעיה היא שעכשיו צריל לקחת שני סוגים של אנטביוטיקה במינון ממש גבוהה במשך שבועיים... ואני עדיין אפילו לא אוכלת כלום... אני עדיין בגבינות...
    יש למשהו נסיון עם זה?
    נראה לי שאני הולכת להיות ממש חצי בנאדם עם כל התרופות האלו.................

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקו בקטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקו בקטר פילורי

מקס ברנר
    25/05/2011

כן זה שם המשפחה שלו,ואכן נהוג לטפל בו במחזור קצר אך אגרסיבי של אנטיביוטיקה.תקחי במקביל גם אבקה של אסידופילוס (לילדים )בחושה לתוך מוצרי החלב שלך.
    ידידנו אליקו עלול לגרום לכיבים וכדאי לטפל בו,אבל אני מסכים שהעיתוי לא אופטימלי...אל תקחי על עצמך משימות קשות לשבוע הקרוב:בעל,אחיות,אמא,חברות ושכנות מוזמנות להצדיק את קיומן !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס היקר

יושי
    26/05/2011

התגובות שלך תמיד מעלות חיוך- יש לך את זה ביג טיים!
    נראה לי שאני אחכה קצת עם האנטיביוטיקה לפחות עד שאתחיל לאכול נורמאלי... שאני לא ארגיש מיסכנה מכל הכיוונים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו