לפני ועדה - מעוניינת בניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לפני ועדה - מעוניינת בניתוח שרוול
    טל
    25/05/2011

שלום לכולם, ראשית שוקלת 104 גובה 1.62 עם בעיות של דום נשימה, אחרי סכרת הריון וסכרת במשפחה. נקבעה לי וועדה באסותא ל- 20/7/11 בינתיים עושה את כל הבדיקות הנדרשות. במקביל פניתי לאיכילוב מפני שאני מעוניינת לעשות שם עם ד"ר סובחי. נאמר לי שלפני הפגישה עמו אני צריכה להיפגש עם רופא גסטרו - משהו יודע על זה?
    שנית יש לי הרבה פחדים. יש לי 3 ילדים שהקטן מהם הוא בן שנה ואני פוחדת שייקח לי הרבה זמן לחזור ולטפל בו. לפי מה שאני קוראת ההחלמה מאוד קשה. עדכנו אותי כמה ימים בד"כ האישפוז, וכמה זמן אמור לקחת לי על מנת לחזור לעצמי ולפחות להרים את התינוק שלי. אבל מצד שני אני כבר לא יכולה גם להמשיך באותו המצב. כל הזמן דיאטות והוצאות לכל מיני גורמים, יורדת 10-15 קילו ועולה הכל חזרה. המשחק הזה כבר נמאס. אני חייבת לעשות משהו בשבילי ומקווה לתמיד.
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לחזרה לפעילות וילדים

מקס ברנר
    25/05/2011

שולה השיבה לשאלות דומות בימים האחרונים,ויש גם ב"שאלות נפוצות".
    לגבי הגסטרו-אולי הכוונה לבדיקות שצריך לעשות?צילום וק"ת או גסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל

ג'ני
    26/05/2011

אני השתרוולתי לפני חודש בדיוק! ב26/4
    ויש לי תאומים בני שנה!
    אני מציעה לך לארגן עזרה לימים הראשונים בעיקרון שבועיים אי אפשר להרים את התינוק
    אבל כן להחזיק אותו כשאת יושבת...(אישית אחרי 10 ימים ממש בזהירות התחלתי להרים אותם רק כשממש לא היה ברירה ובדיוק לא היה אז מי שיעזור לי)
    גם ההתאוששות לוקחת בערך שבועיים,אישית היה לי רק תפר אחד שהציק אבל השאר ב"ה לא הפריעו לי... אבל הכל מאד אישי... (אני רק אגיד לך שילדתי בקיסרי ואז זה כאב הרבה אבל הרבה יותר מקיצור קיבה...) מה שקצת קשה זה להתרגל לתזונה החדשה,חשוב להקפיד לשתות שלוקים קטנים כדי לא להתייבש. ואל דאגה זה עובר מההההרררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו