מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לוסק - איך???אפרת רומי27/05/2011
ערב טוב ושבת שלום לכולם,
תודה רבה על הברכות הלבביות שלכם. יש לי שאלה.
נאמר לי שאני צריכה לצרוך לוסק אבל היום בבית המרקחת נמסר לי ע"י הרוקחת כי לוסק מגיע רק בכדורים ולא למציצה.
במצב של כלכלה ניגרת איך לוקחים את הלוסק? יש פתרון אחר?
תודה מראש לכל מי שעונה
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
שרה מ.27/05/2011אני למשל מיד למחורת הניתוח בלעתי את הלוסק בבי"ח עם עוד כדורים של ל"ד וכד', כך שכמה שאני זוכרת לא היה לי שום בעיה לבלוע ואני מקווה שגם לך לא יהיה בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ובברכת שבת שלום ומבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרה
אפרת רומי27/05/2011אולם לי נמסר כי חל איסור לבליעת כדורים ולכן אני לא מבינה איך ניתן לצרוך לוסק
ועד כמה זה באמת אקוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אפרת
יושי27/05/2011אני פותחת את הכפסולה ואת האבקה ישר לפה ולגימה של מים- זה הולך מציון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה הלוסק הכרחי?
אפרת רומי27/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק
יעל הצפונית28/05/2011לגבי הלוסק יש ללכת לפי הנחיית המנתח. לי לא אמרו כלל לקחת לוסק ואני לא סובלת בכלל מצרבות. תעשי מה שהמנתח מבקש. יש רופאים שמבקשים לקחת למניעה.
יש מנותחים שיש להם בקע או ריפלוקס והם כן יסבלו מצרבות אם לא יקחו מניעה.
המנתח יודע מה להמליץ. תפעלי לפי הוראותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוסק או כל כדור דומה לו נועד גם למ
ליאתול28/05/2011למנוע אולקוס דבר שממש לא כדאי לחוות .
תבלעו גם אם לא נראה לכם כי זה רק לתקופה קצרה וזה עוזר לקיבה בשיקום ומניעת בעיות עתידיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק - איך??? - תגובה
הילה כהן28/05/2011הי אפרת
לוסק הוא כדור קטן ואפשר לקחתאותו גם בשלב הנוזלי
הבעיה בשלב זה היא עם כדורים גדולים כמו ויטמינים ומשככי כאבים
למעט מאד מנותחים יש קושי לבלוע לוסק של 20 מ"ג ואז חוצים או מרסקים ,אך מלכתחילה עדיף שלא כי היעילות נפגעת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)