האם זה סימן לדליפה אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם זה סימן לדליפה אחרי ניתוח
    טלי לוין
    28/05/2011

שלום אני מנותחת חדשה לפני שישה ימים עשיתי ניתוח קיצור קיבה- שרוול.
    אני מרגישה טוב ושמחה שעברתי את הניתוח.
    התעוררתי באמצע הליילה עם כאב פתאומי במותן במקום שקיבלתי זריקה נגד קרישי דם. הכאב נמשך רק שניות ספורות . אבל פתאום היה לי טעם מר בפה ושוב רק למספר שניות .כאב ראש וטיפ טיפה סחרחורת. האמת אני רוב הזמן רק עם מים או פעמיים ביום משקה חלבוני עם חלב דל שומן שמגעיל אותי אבל אני לא רוצה להתעלף. ושתי כפיות יוגורט טבעי ללא שומן. האם לדעתכם זה סימן לדליפה בשרוול? אשמח לישמוע ממכם. בתודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נשמע כמו דךף ועוד משהו

מקס ברנר
    28/05/2011

את מדווחת על כאב במותן (שם מקבלים זריקת קלקסן )וטעם רע בפה-למה לחשוב על דליפה בשרוול?!
    ובעניין אחר-רוב המשרוולים מדווחים על טעם מתכתי בפה וקושי לשתות מים.כל הדיאטניות הבריאטריות שאני מכיר ממליצות לשתות מים בטעמים או מיצים מדוללים כדי לשפר את חוויית השתיה ולאפשר לשתות יותר-תרשי לעצמך !
    וחוץ מזה-מבחינת האוכל-את לא בעונש !מותר לך בזמן הזה לאכול במהלך היום חצי קופסה גבינהלבנה 5% ,ועוד שני מעדנים (דניאלה וגמדים היו הלהיטים אצלי )כל פעם 2-3 כפיות.
    בקיצור-תשתי אחרת,תאכלי אחרת ותהיי בריאה.המצפון לא צריך לייסר אותך.גם אם תתאמצי לא תכניסי כנראה יותר מ-500 קלוריות ביום מהדברים שציינתי.כמובן התפריט ייתרחב עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. אני כבר מרגישה טוב יותר

טלי לוין
    28/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי, אין מה לדאוג..

גילה
    28/05/2011

טעם רע בפה- יכול להיות במקרה שלך משתי סיבות:
    1. התייבשת, לא שתית מספיק, הגוף מפרק "גופי קטון"-דבר הגורם לטעם לא טוב בפה.
    2. אולי הקימה המהירה (עקב הכאב) גרמה לעליית מיצי קיבה (רפלוקס) שגרם לטעם הרע.
    גם הסחרחורת וכאב הראש יכולים להיות קשורים גם להתייבשות וגם לקפיצה מהירה מהמיטה בבת אחת.
    לגבי הכאב- נראה לי אם חד פעמי- זניח.
    אם יופיע כאב קבוע ומתמשך (בכל מקום שהוא)- יש לבדוק זאת עם הרופא.
    התאוששות מהירה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טלי לוין
    28/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו