זהו יש תאריך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זהו יש תאריך
    מירית
    28/05/2011

טוב אחרי שלא הצלחתי להוריד את גודל הכבד וכמעט כמעט הרמתי ידיים הרופא הסכים לנתח אותי ככה במצבי כי אם אתם זוכרים כתבתי שהסכרת כבר פגעה בי אז קיבלתי תאריך 5.7 זה יהיה ברמבם ואני מקווה שיהיה בסדר (לא אצל ד"ר מחאגנה)
    לחוצה פחד לא יושנת כבר יומיים מאז שאני יודעת את התאריך ונכנסתי לדיאטת האנטי פחמימות ועד יום הניתוח.
    תחזיקו לי אצבעות כי אצלי זה ממש להצלת בריאותי האמת שאני הכי מפחדת מההרגשה שאחרי הטשטוש ההקאות והחוסר נוחות :(((
    חבל שאפסיד את המפגש אבל בטוחה שתחשבו עלי
    מקסי היקר אני קוראת את כל ההודעות שלך ושואבת כוחות משם למרות הלחצים והפחדים כי הנה זה ממש כאן בפתח עוד מעט ואהיה כמוכם .
    בהצלחה לכולם והכי תודה לך שולה שאת תמיד שם למען כולם. :)))

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהו יש תאריך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רים היקרה

אפרת רומי
    28/05/2011

אץ הניתוח עברתי רק ביום שני האחרון כך שאני יכולה לומר לך שאין לך מה לחשוש מהתופעות של ההתאוששות. נכון שזה כרוך באי נוחות אבל לי למשל היו בחילות ונתנו לי משהו שמיד הקל.
    והאמיני לי שהתחושות האלו והחששות האלו מתפוגגות די מהר
    שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! זה לא פשוט, זה לא נעים, אבל יודעת מה, אמרת בעצמך זה מציל לך את החיים ויותר מזה, הרבה יותר מזה משיב לך או במקרה שלי מקנה לך איכות חיים שאבדה או מעולם לא הייתה.

שוב... בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לפחד

מור
    28/05/2011

אני היתי כלכך היסטרית לפני הניתוח וחפרתי בשאלות ומה לא כשהגעתי ליום הניתוח הבנתי שזו הדרך היחידה שלי להציל את החיים שלי ואחרי שעברתי אותו אני חודשיים אחרי ומרגישה נפלא תחשבי טוב יהיה טוב (: !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רים היקרה

יעל הצפונית
    28/05/2011

טבעי להיות מפוחדים ולחוצים וזה מה שעבר על כולנו.מי יותר ומי פחות.
    אני יודעת ששגעתי חצי מהסובבים אותי, וראיתי רק שחורות בזמן שבעלי אמר כל הזמן שיהיה בסדר.
    מה שאני רוצה לאמר זה שאי אפשר לדעת איך תהיה ההתאוששות וההחלמה. זה מאד אינדיבידואלי. מניסיון.
    אני שמעתי על הרבה שהקיאו וסבלו מאד וחששתי מזה,אך הפלא ופלא- לא הקאתי בכלל, וההתאוששות היתה קלה יחסית.ביום יומים היו לי קצת בחילות וישר קיבלתי משהו להקל, והשד לא היה כ"כ נורא כמו שדמיינתי.
    תקווי לטוב ויהיה בסדר. איך אמרו לי כל הזמן: לחשוב חיובי ועל השינוי הטוב שיבוא בעקבות הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו