מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עידכון- תמונה אחרייארא29/05/2011
שלום חברים הרבה זמן לא הייתי פה..היום אני 8 שבועות אחרי שרוול (כמעט חודשיים)
הורדתי 18 קילו האורכ שלי 164 ...ביום הניתוח שקלתי 103 היום אני שוקלת 85 וה bmi שלי הוא 31.6 מרגישה מצויין וכולם המשפחה והחברים מחמיאים לי איזה כיף ..וחבל על כל יום עבר לפני שעשיתי את הניתוח
מצרפת את התמונה שלי מהיום וחבל שאין לי תמונה לפני מפני שתמיד הייתי מתחבאת מהמצלמות אבל לפחות הייתי במפגש האחרון בנתניה אז מי שראה אותי יכול לראות את ההבדל
בהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יארא נפלא לראות אותך
רותי30/05/2011המשיכי "להעלם"...
כל הכבוד!
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארא
רותי30/05/2011ב-19/5/11 סוף כל סוף העליתי את התמונות מהמפגש
- התמונה הראשונה היא שלך!!!
תחפשי ותמצאי את ההבדלים בין התמונות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רותי בהצלחה גם לך
יארא30/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה זו ליאת - ישבנו ביחד במפג
ליאתול31/05/2011במפגש בנתניה.... התמונה שרותי שלחה אותך אליה היא של שתינו.
את ניראת מדהימה פשוט יפיפיה!!!!!
תמשיכי כך !! גם אני יורדת ואין לי הרבה תמונות מלפני מפני שלא נעים להסתכל על עצמך כשאתה נראה שמן!!!
אבל אני מבטיחה בקרוב לשים תמונה שלי מלפני ואחרי!! (ברגע שארד מהמאה קילו ממש אוטוטו...... עוד 2.3 קילו ואז אסגור 40 פחות ואשים תמונה!!)
ביי מתוקה תמשיכי כך!! מהאוהבת ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול היקרה איזה כיף לשמועע ממך
יארא01/06/2011היה ממש נעים להכיר אותך במפגש ועזרת לי הרבה בהתלבטות לפני הניתוח..אז תודה רבה לך
ומחכה לראות את התמונה שלך (של 40 פחות ) ובהצלחה לאורך כל הדרך ובעזרת השם נפגש במפגש הבא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי - תגובה
שולה זק01/06/2011כל הכבוד יארא. את נראית נהדר. אדם חדש לגמרי.
אני מקווה שתגיעי גם למפגש הקרוב ויחד עם רותי ורוני נעשה השואות לעבר (המפגש הקודם .
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואווווווו
אנאל02/06/2011בלי עין הרע את ניראת מדהים
אני לפני ניתוח הייתי שמחה לשמוע ממך כמה דברים על אחרי הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ישר כוח
רים03/06/2011איזה כיף לראות הצלחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אנאל ורים
יארא05/06/2011תודה על המחמאות... איזה כיף לרדת במשקל ולקנות בגדים 2 מידות פחות :)
שולה היקרה מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא למרות שהוא בתקופת הבחינות.
בכל זאת אני רוצה להירשם למפגש הבא כי המפגש הקודם תרם לי הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארא יקרה - תגובה
שולה זק05/06/2011את יודעת שאנחנו מחכים לך ולכל הוותיקים ולקלוט את החדשים.
אנחנו משפחה מאמצת ומתרחבת. אמנם מרזים ומשילים קילוגרמים, אבל הלב נשאר גדול ורחב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארא הגלילית
רותי06/06/2011אני מקווה שהפעם,ב-7.7, תתארגני כך שלא תצטרכי לעזוב מוקדם,,,
מצפה לפגישה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליארא
אהובה08/06/2011את נראית נפלא. תהני מכל רגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)