אחרי 4 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי 4 חודשים
    גי.פי
    31/05/2011

היום מלאו לשרוול שלי 4 חודשים. 27 ק"ג ירידה ואני שמחה. לומדת מדי יום מה מתאים לי לאכול ומה לא. לומדת להסתפק בחתיכה קטנה של טונה צרובה על האש עם סלט. הולכת 3 פעמים בשבוע 4.5 ק"מ וגם נהנית מזה. הדלקת פרקים בנסיגה הלחץ דם תקין, הברכיים זזות בלי כאבים.

ולאחר שביום ראשון הלכה לעולמה (בשנתה) ידידה שלא הספיקה להגיע לניתוח השרוול שהיתה אמורה לעבור השבוע, אני מציעה לכל המתלבטות והמתלבטים קחו החלטה על החיים, ובצעו את הטוב ביותר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 4 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה כייף...

עפרה
    31/05/2011

יש לנו כמעט אותם הנתונים....
    כל תופעות לוואי שהיו לי לפני הניתוח נעלמו כלא היו וכייף ממש... אפילו תחושת הדיכאון שהייתה לי אחרי הניתוח עברה... :)
    בהצלחה.... וכל הכבוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 חודשים אחרי...

אפרת רומי
    31/05/2011

היי, כייף לקרא, מעודד משרוולת טריה לדעת שהחיים חוזרים למסלול שהפחד של כמה לשתות כמה לאכול ופחד לא להגדיל שוב את הקבה מתאזן

תודה והצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו