מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח בבית חולים ציבוריאורלי ל31/05/2011
שלום לכולם,
תודה על ההתייחסות לשאלתי הקודמת,ממש נפלא שיש אתר שכזה!התלבטתי בין שרוול לטבעת וקיבלתי תגובות ללכת על שרוול-עכשו אני מתלבטת בין ניתוח ב"מלבי" אצל אחד מהשלושה שזה יעלה לי כ-10,000 שקלים מאחר ואין לי ביטוח בריאות פרטי ,אלא רק מכבי זהב ,או בבית חולים כמו תל השומר אצל ד"ר גויטיין או במאיר אצל ד"ר שוורץ - שאליהם יש לי תור באוגוסט,האם בטוח הם אלו שיעשו לי את הניתוח ולא איזה מתמחה צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בבית חולים ציבורי - תגובה
שולה זק31/05/2011את יכולה להיות רגועה. הם ינתחו אותך. כמובן אחד מהם זה שתבחרי בו.
בררת באסותא כמה תעלה לך ההשתתפות העצמית.
כמדומני עם מכבי זהב ההשתתפות הרבה יותר נמוכה מהסכום שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם מנתחים מצויינים וכולם יהיו
מקס ברנר31/05/2011בחדר הניתוח בעת הניתוח.סביר שיעבדו איתם מנתחים יותר זוטרים.ככה זה-אין דרך אחרת להתלמד,וגם המנתחים שנקבת בשמם היו פעם מתמחים !
ולגבי עלות הניתוחים ב-מלב"י-את צודקת כי מלב"י היא חלק מ"אסיא מדיקל" שהיא חברה פרטית לניתוחים, שהוקמה כדי לייצר רווחים נאים למייסדיה.הם אמנם יושבים ב"אסותא",אך לא שייכים ל"מכבי".את משלמת 1500 ש"ח עבור טופס 17,השלמה לשכר מנתח,והשתתפות באביזרים (מה שהחבר'ה כאן מכנים "סיכות").העלות הכוללת עלולה להגיע גם ל13-14 אלף ש"ח (אם את כן שוקלת לממן את זה מהון עצמי או בסיוע קרובים נדיבים ).
רק די לקבל פרופורציה-אם היית מגיעה "מהרחוב",בלי ביטוח רפואי דרך קופ"ח כלל,והיית רוצה לעשות ניתוח "פרטי טהור"-לא היית מקבלת עודף גם משמונים אלף ש"ח !
אמרי מעתה-הטופס 17 שאת מקבלת בקופה שווה הרבה כסף !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)