מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לכל בנות הפורום שעברו ניתוח שרוולאנאל01/06/2011
שלום לכן בנות יקרות אני חושבת לעשות ניתוח שרוול הייתי מאוד רוצה להתייעץ עם מישהי שכבר עברה את התהליך אם מישהי מכם יכולה לדבר איתי על זה אני אשמח :-)) כולם סביבי רזים המשפחה החברים כולם וגם מי ששמן או מלא לא עבר ניתוח אשמח לשמוע חוויות וניסיון לפני שאני עוברת את הכל לבד מבלי לדעת דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמודה אני עשיתי שרוול לפני 5 חודשים
ליאתול01/06/2011אשמח לעזור לך .
שמי ליאת והפלאפון שלי הוא - 0577451540 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי - חמודה בכותרת הקודמת
ליאתול01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת ?
אנאל01/06/2011מתי אפשר להתקשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להתקשר עד 22:00 בכל שעה
ליאתול02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכול החברים היקרים
רוזי02/06/2011שמי רוזי בת44מחולון נותחתי לפני שנה ושלושה חודשים בעקבות סכרת גבוה והשמנת יתר נותחתי בנישקל 96 בביתחולים וולפסון ירדתי בערך 28 קילו מאושרת ועליזה עדין לא הגעת ליעד שלי אוכלים הכול בקטן ומרגישים שבעים ומרוצים למרות שהכיבה משתנה מחודש לחודש אבל עדין שומרים על המישקל הקיים חברים יקרים צאו לדרך בוא תיראו שינוי אדיר ואמיתי אני היום אוכלת מהכול וכמובן אם חשיבה משתדלת למרות שיש חוק ברזל לשארוול לא הפריז שזה אומר קצפות שוקלדים בורקסים
חשיבהיובית חבריםיקריםםם השמן תמיד נישאר שמן בראש יום טוב 0503337236 בשמחה ואהבה שלכם רוזי זבטאניגם בפייס50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרוזי
טל02/06/2011קודם כל רוזי, יישר כח ובהצלחה עם הקילוגרמים האחרונים.
שנית, ספרי בבקשה מי היה המנתח שלך והיכן עשית את הוועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות לליאתושש
אנאל02/06/2011ליאת יקירה אני מאוד מודה לך שהרמת את הכפפה והסכמה לעזור לשוחח ולשתף עם בחורה שאינך מכירה קודם כל תודה תודה תוהד וושוב תודה את בחורה מקסימה ואני מאחלת לך את כל האושר שבעולם ! מאז שיחתנו לפני כשעהה ההחלטה שלי על ניתוח רק התחזקה יותר ויותר ממש כיף לדעת שייש עוד כמוני שעברו ויכולות לחזק את אלו שעוד לא עברו כמוני ..תודה על כל המידע , על כל הסיפורים, החוויות, הטיפים את מלכה אין עליך באמת תודה !!! נשתמע בהמשך הדרך כמובן שלא תוכלי להתחמק אני יעדכן אותך בכל דבר :-))) צוחקת מאושרת ושמחה הכי חשוב מאחלת לך רק טוב בריאות אושר ושמחה תודה תודה תודה ..
תודה גם לרוזי שנרתמה :-))) חדשה בפורום אך מהיום תופסת וותק אתם מקסימים שוב תודה לכולםםםםםםםם לאלו שעזרו ולאלו שעוד יעזרו בהמשך הדרך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)