מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הרהורי ניתוחזיו01/06/2011
לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאין מוצא אחר מלבד ניתוח... אני מיואשת מהאפשרות ששוב אנסה לעשות דיאטה וזה לא ילך, עשיתי כבר הכל אפילו לקחתי כדורים שמקורם מלבנון (מה חשבתי לעצמי???.) שממש עשו לי רע והכל בתקווה לנצח את השומן. אני בטוחה שרבים שותפים להרגשתי אבל לא בסביבה הקרובה, שבה מסתכלים עלי כמסכנה שלא מסוגלת לפתח משמעת ולסתום את הפה. האם יש למישהו עצות בשבילי? איך מתחילים את התהליך? יש לי ביטוח מגן זהב במכבי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אמנם משרוולת חדשה אבל
avivit5901/06/2011קודם כל מחליטים לקחת את עצמנו וגורלנו ובעיקר בריאותנו בידיים.
אני אישית למדתי בפורום הזה המון.
התחלתי בלהרים טלפונים. לברר מה "מגיע לי"
פתאום מסביב שמעתי על רבים שעשו ניתוח,
התחלתי לשאול על רופאים, מרכזים רפואיים, סוגי ניתוחים
ולאט לאט גיבשתי החלטה איפה ומי הרופא שאני רוצה.
ואז, השלב הבא הוא קביעת תורים.
לרופא, לדיאטנית לפסיכולוג וכמובן, המון בדיקות.
בהתחלה זה נראה המון זמן לחכות אבל עם כל רשימת הבדיקות
וההכנות הזמן עבר והנה אני כבר אחרי, ומאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הצעד הראשון?
זיו01/06/2011מאיפה להתחיל? קופת חולים רופאת משפחה? האם אני עומדת בקריטריונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעד ראשון
רותי01/06/2011לחשב מהו ה-BMI כי נתון זה המתייחס לגובה ולמשקל הוא התנאי הראשוני. רק מי שה-BMI שלו גבוה מ-40 ללא מחלות נילוות, או 35....יוכל להנתח. (בגוגל לחפש מחשבון ואז מגיעים למחשבון bmi -יש מספר אתרים)
זהו ניתוח שבסל הבריאות ובבית חולים הוא בחינם.
שלב שני מתייחס לקופת החולים אליה משתייכים והטוב ביותר עם יש ביטוחים בקופת החולים או פרטיים ..זה יקבע אם אפשר לערוך ניתוח פרטי.זה ניתן לברור במכבי.
בהצלחה בחישוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית פניתי לרופא משפחה
avivit5901/06/2011בעיקר כדי לשמוע את דעתו.
הקריטריונים לניתוח נקבעים על פי BMI (חישוב גובה ומשקל)
אני עמדתי בקריטריונים ופשוט פניתי לבית חולים אסותא
וקבעתי תור לרופאה וכך התחיל התהליך מבחינתי
לקראת התור המיוחל קיבלתי רשימת בדיקות שדרשו ממני
להביא לפגישה עם הרופאה, באותה פגישה, עם הרופאה, הדיאטנית והפסיכולוגית
נקבע לי תור לניתוח כי עמדתי בקריטריונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרהורי ניתוח - תגובה
שולה זק01/06/2011שלום זיו
רותי ואביבית נתנו לך תשובה מלאה.
1. האם את עומדת בקריטריונים
2. לקבוע תור למנתח ולקבל הסבר
3. לקרוא בפורום בשאלות נפוצות וכן לדפדף מה שהחברים כתבו.
וחוץ מזה - אנחנו כאן ונשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרהורי ניתוח
זיו02/06/2011הbmi שלי הוא 41.5 יש לי ביטוח מגן זהב במכבי אבל לא הייתי אצל רופא משפחה כבר המון זמן. השאלה מהי הכתובת הראשונה במסלול הזה מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר הפעולות
מקס ברנר02/06/20111.בקרי אצל רופא המשפחה.ספרי לו על התוכניות ובקשי הפניה לבדיקות.
2.קבעי תור לוועדה טרום בריאטרית של הקופה
3.לכי להתייעץ עם כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים הבריאטריים.יש לפחות 20 כאלה בארץ.
השאלה הבאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוני כמוך
אנאל02/06/2011זיו גם אני כמוך מתחילה את התהליך ממש בימים אלו ...
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)