מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בירור לגביי אישורתמר01/06/2011
לאחר מלחמה שנלחמתי בקופת חולים כללית , קבלתי אישור שלא ברור לי מהו
באישור מב"ח רמב"ם (לאחר שיחות עם פניות הציבור)כתוב ניתוח השמנת יתר קריתת קיבה חלקית מאושר, מה זה אומר שקבלתי אישור לעשות ניתוח , או מה . כי כמו שהבנתי בעית ההסכם של מחוז חיפה לא נפתרה , אז לא ברור לי מה האישור הזה אומר. לא עברתי שום ועדה ועדיין לא פגשתי את ד"ר מחג'נה שאליו יש לי הפניה. אומנם עשיתי את כול הבדיקות הנדרשות , כולל מעקב של דיאטנית, ועכשיו כול שנשאר לי זה להפגש עם הרופא ברמב"ם מקווה שהוא שיקבע לי תאריך לניתוח, (במידה והניתוח מאושר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגביי אישור - תגובה
שולה זק01/06/2011היי תמר
בכללית אין ועדה. בכללית שולחים ניירות ומקבלים טופס 17.
ממי קיבלת את המכתב ממנו ציטטת עכשיו? לפי מה שנראה לי הקופה אישרה לך את הניתוח . את אמורה לקבוע תור לדר' מחג'נה. לקבל התחייבות מהקופה לביקור במרפאה ברמבם וכשיהיה לך תור לניתוח - תקבלי טופס 17.
יש לך אפשרות לשלוח לי את המסמך בפקס או לסרוק אותו ולשלוח למייל?
הפקס: 04-6020590
המייל: [email protected]
אני אנסה במקביל לברר מה קורה עם כללית באזורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה
תמר02/06/2011תודה על תגובתך . אנסה לפקסס לך היום את האישור . אבל למיטב ידיעתי אין עדיין הסדר
של הכללית. יש לי תור לד"ר מחג'נה ב22 לחודש, והרופא הכין לי כבר התחייבות לביקור במרפאה ברמב"ם. מה שמוזר זה שתאריך ההחלטה הוא ב24.5 לאחר שיחה עם פניות הציבור, וברור לגביי במחשב שלהם. יש גם הערות שלא ברור לי אם הן רלוונטיות או לא אבל אני יפקסס לך ואז תוכלי לראות .
תודה תמר נהריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר רציתי לשאול אותך כמה שאלות
חדוה02/06/2011איך עשית את הבדיקות ? מי הפנה אותך ? אני הבנתי שקודם צריך להיפגש עם הכירורג ליעוץ והוא זה שמפנה לבדיקות והאם את בטוחה שד"ר מחאג'נה עובד עם הכללית? כי אתמול דיברתי עם *2700 ומושלם וביקשתי רשימת כירורגים מומחים שעובדים עם הכללית, שאלתי על ד"ר מחאג'נה ואמרו לי שהוא לא ברשימה אשמח לקשר איתך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
אורטל03/06/2011יש אישורים אני גם קיבלתי טלפון שאישרו לי תנסי לדבר עם הרופאה שלך ואני ממש מודה לך שהפנת אותי לשמוליק זה ממש עזר תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חדווה
תמר03/06/2011אני מאוד ישמח לעזור לך את יכולה להתקשר אליי 0522934591
ונוכל לדבר. לגביי ד"ר מחג'נה הוא עובד גם עם הכללית , אבל הוא לא מופיע ברשימת המומחים של הכללית. לא כול הרופאים בכללית רשומים ברשימת המומחים של המושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה
אורטל03/06/2011את צריכה להפגש עם מחאג'נה הוא נותן לך רשימת בדיקות ואז את קובעת תור שהלכתי אליו ליעוץ לא נתנו לי התחייבות מהכללית בגלל שהוא לא רופא שלהם והם קוראים לזה כאילו פרטי עלתה לי פגישה 100 שקלים ואחרי שאת עושה אץ הבדיקות את הולכת אליו לעוד פגישה שגם היא עולה כסף אבל זה שווה כל שקל אמרו לי שאת יכולה אחרי זה לבקש החזר כספי מהקופה אני לא ניסיתי כי זה לא ממש מעניין אותי
בכל מקרה חדווה המון המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)