מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני שוב מנסה אשמח מאוד לתשובות ...אריאלה02/06/2011
בדרך כלל אני קוראת סמויה כאן, אני ברך לניתוח מעקף ב12 ליוני,ואני מאוד מפחד חוששת ומבולבלת, יש לצין שאני עושה את זה די בלחץ הסביבה, ברור שהייתי רוצה לרזות וכל זה אבל זה לא מסתדר לי בדרכים אחרות שניסתי , יש לי כל הזמן חרדות רעב (בגלל דברים שעברתי בעבר ) האם גם לכם היה ? איך אתם מסתדרים עם המפגשים החברתיים(שבואו נודה ש90 אחוז מהמפגשים מבוסס על אוכל בצורה כזאת או אחרת) האם אתם באמת לא מרגשים רעב? והאם מישהו שמע על ניתוח בשם BPD?
אני מאוד אשמח להכיר עוד מנותחים .
תודה ענקית מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאלה הי
יושי02/06/2011בתור משורוולת טרייה מאוד (3 שבועות) אני יכולה להגיד לך שהרעב לא מאיים... כי כשיש תחושת רעב אז כמה ביסים בודדים של גבינה או מעדן או כוס קפה, מייד מספק את הרצון לאוכל...
לפני הניתוח אני לא הצלחתי להבין את הפרסומת של "נישנושי קוטג'" שהיא אומרת "בשביל הרעב הקטן...." זה היה תמיד מצחיק אותי ונשמע לי מטופש... מה רעב קטן? יש דבר כזה? אבל- הנה... עכשיו אני אומרת- יש רעב קטן! כזה שאפשר "לנצח" עם רבע גביע של "נישנושי קוטג"...
לכי על זה...... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לסייע
רוני02/06/2011שלום לך
הניתוח הוא אלמנט שנותן יתרון ענק לשינוי אורחות חיים - הוא לא מטפל בראש ובחשקים - אלו החסרונות שעלינו להתמודד איתם - אבל הוא מסייע בכך שאין תיאבון פיזי גדול כבעבר - עדיין פיצוחים, מתוקים ואוכל רב (בסופו של דבר אם תאכלי הרבה זה יגדל שוב) יגרמו להשמנה, אבל אם תדעי לנצל את הניתוח לסגל אורח חיים בריא - תזכי גם לאורך חיים גדול יותר.
הגיעי למפגש זה יתן לך המון מידע ועידוד
כמו כן את מוזמנת להתייעץ איתי 0524796475 ומהיכרותי שולה תמיד תשמח לתת עוד מידע וטלפונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)