ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת
    מיכל
    03/01/2008

שלום רב,

נפגשתי היום עם פרופסור רובין בבי"ח בלינסון, והוא קבע שבעקבות ההשמנה שלי ולאור העובדה שיש לי סכרת אז אני זכאית לניתוח והוא אפילו אומר שזה חיוני לי מבחינה בריאותית.
    אני בעיקרון טבעונית ולכן לא אוכלת הרבה דברים, האם ניתוח הטבעת מתאימה לי? החלטתי שאני עושה אבל כמובן שיש קצת חששות מסיבוכים (יש לי שני ילדים).
    האם שמעת על פרופסור רובין, ומה דעתך הכללית על הניתוח הזה. אני בת 34 ורוצה עוד ילד בעתיד הלא רחוק.

תודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנושי לחשוש

שולה זק
    03/01/2008

שלום רייצ'ל
    פרופסור רובין הוא כירורג בריאטרי מהמובילים בתחום.
    ניתוח הוא אכן פיתרון להשמנה קיצונית (חולנית) אם דרכים אחרות לא הועילו ולא הביאו לירידה במשקל.
    אם פרופסור רובין המליץ על טבעת, את יכולה לסמוך על החלטתו, במיוחד שאת מתכננת הריונות נוספים.
    באופן כללי אני חושבת שהפתרון הניתוחי הוא פיתרון אידיאלי למי שסובל ממחלת ההשמנה ולא מצליח לרדת במשקל. בעזרת הניתוח אני יצאתי ממעגל החולים הכרוניים לעולם הבריא. אני קיבלתי את החיים במתנה.
    בטוחני שתצליחי להסתגל לאורח חיים בריא ולרדת במשקל ולהבריא ממחלות הנלוות להשמנה.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    04/01/2008

תודה על תשובתך, אני מקווה שיהיה בסדר.
    איזה סוג של מזון מותר ואסור אחרי הניתוח הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לאחר ניתוח

שולה זק
    04/01/2008

מיד לאחר הניתוח רק נולים ועוברים בהדרגה לאוכל נוזלי בימים הראשונים ואט אט עוברים לתזונה רגילה.
    את תקבלי הנחיות כתובות לאחר הניתוח וכמובן תוכלי ליצור קשר מתי שתרצי .
    העקרון הוא שחוזרים לתזונה רגילה בהפחתת כמויות משמעותית.
    יש מזונות שלפעמים קשה איתם כמו לחם למשל....אבל הנושא מאוד אינדיבידואלי. נחצה את הגשר ונדבר הלאה.
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ץ

מיכל
    04/01/2008

מצפה לדבר איתך אחרי הניתוח!
    ראיתי שהיית היום בטלוויזיה, רק חבל שראיתי ממש את הסוף ופיספסתי.....
    מקווה שתהיה לי עוד הזדמנות.

תודה ושבת שלום

רייצ'ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו