מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
חג שמח מאוד מאוד
סיגל07/06/2011אתמול אחותי ילדה וגם גיסתי וכאילו שזה לא מרגש ומשמח מספיק חגגתי לביתי בת ה8 יום הולדת.
דלית רק עכשיו קלטתי את ההודעה שלך.תשלחי לי אפילו sms ואני אחזור אליך.
חג שמח מאוד ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שבועותאפרת ב02/06/2011
הי לכולם . יש לי תור לניתוח ךעוד שלושה שבועות ( 21/06/11 ) , התחלתי את דיאטת החלבונים ונורא נורא קשה לי . רציתי לשאול האם זה בסדר לאכול בערב שבועות רגיל , גם פחממות , ולאחר מכן לחזור לדיאטת החלבונים . מדובר על שבועיים לפני הניתוח . תודה וחג שמח , אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני ב21.6.11
סיגל02/06/2011אני עוברת את הניתוח ב"ה בבלינסון.ניתוח מעקף.
איפה את?ואיזה ניתוח?
ההתרגשות מתחילה להתגבר ...סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ב21.06.11
אפרת ב03/06/2011הי סיגל , אני אמורה להיות מנותחת בבי"ח מאיר . מאוד מתרגשת וגם קצת חוששת . גם לך אמרו לעשות דיאטת חלבונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דיאטת חלבונים ?
אורטל03/06/2011לי נתנו דיאטת נטולת פחמימותת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורטל
רים03/06/2011זה אותו דבר דיאטת דלת פחמימות או נטולת פחמימות זה בעצם דיאטת החלבונים
אוכלים רק פרות ירקות וחלבונים
בהצלחה
גם אני בתוךזה כרגע
יש לי עוד חודש ניתוח
בהצלחה
רים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רים
אורטל04/06/2011בהצלחה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה21.6.11
סיגל04/06/2011היי אני העבור את הניתוח בבלינסון אצל ד"ר קידר.הוא לא נתן לי את הדיאטה הידועה,אמר שלא כל אחד צריך...ב15.6.11 יש לי טרום ניתוח.אני מתרגשת מאוד והפורום מאוד עוזר עם ההתמודדות. המון הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק04/06/2011בהצלחה סיגל לקראת דרכך החדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף בבלינסון
דלית05/06/2011גם אני עוברת ב-21.6 מעקף אצל קיידר בבלינסון וב-15.6 יש לי טרום ניתוח אבל אף אחד לא אמר לי על שום דיאטת חלבונים / נטול פחמימות וכו... מי אמר לך להתחיל ? אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדלית דיאטת חלבונים
אפרת ב05/06/2011הי דלית . אני אמורה לעבור ניתוח שרוול במאיר אצל ד"ר שוורץ . והדיאטנית במאיר אמרה לי להתחיל דיאטת דלת פחממות שלושה שבועות לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חלבונים
דלית05/06/2011תודה אפרת. לא אמרו לי כלום על זה. אולי יגידו בטרום ( שבוע לפני הניתוח... ??? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל, נתראה ב-21.6 אצל קיידר,
דלית05/06/2011שיהיה לכולנו בהצלחה. דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה21.6.11
סיגל05/06/2011נפגש גם בטרום ניתוח ב15.6.11 אני מוזמנת ל9:00. מתי התור שלך?מאיפה את ?כשדיברתי עם ד"ר קיידר הוא הסביר שהוא לא נותן לכולם את הדיאטה (והאמת שלא שאלתי יותר מדי נהנתי לוותר על "החוויה") אשמח לדבר איתך בטלפון 054-2005758 לחלוק התרגשויות וחוויות...סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
דלית05/06/2011התור שלי לטרום ב-09.30 . אני מגיעה מהדרום החם. נורא מתרגשת, כבר לא כל כך צעירה ( 51 ) אני מתלבטת כבר כמה שנים על הניתוח הזה וזהו החלטתי ללכת על זה.
איך הגעת לקיידר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית
סיגל05/06/2011היי אני מכרמיאל בת 32 כמעט.
היתה בעיה לפני מס' חודשים במחוז צפון לא נתנו אישורים מהכללית,
כך הגעתי לקיידר...ממש התלהבתי מהאנושיות שלו שהוא מדבר איתך ב"גובה העיניים" אח"כ הבנתי שהוא אלוף ואני נמצאת המון בפורום שלו ולומדת בכל הזדמנות.אז בטח ניפגש... יש לך את הנייד שלי אם תרצי ליצור קשר לפני או ב15.6
המתנה נעימה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
דלית06/06/2011צלצלתי אלייך אתמול בערב ולא ענית. נדבר בהמשך... חג שמח - דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי דיאטת החלבוניםאו דלת פחמימות
ג'ני06/06/2011נותחתי אצל דר' קידר לפני כ6 שבועות -"10קג פחות"!!
דר קידר לא נותן לכולם את דיאטת החלבונים תהדיאטה מיועדת להקטנת הכבד (תקנו אותי פה אם אני טועה..) כי זה יותר קל בזמן הניתוח.. ככה שמי שאין לו צורך אז לא צריך לעבור את דיטאת נווה תרצה (שם חיבה לדיאטה הזאת)
אני לא הייתי צריכה לעשות למשל,וגם אמא שלי שנותחה לפני שבוע לא הייתה צריכה...
מה שכן אפשר להתחיל איזשהו סוג של שמירת משקל למרות שזה לא מיועד דווקא למטרת הרזיה אלא יותר למטרת התרגלות למצב החדש של אחרי הניתוח וגם כדי להקנות הרגלים טובים הכל כך נחוצים גם אחרי הניתוח!!!
אישית תרגלתי אכילה יותר איטית ולעיסה יותר טובה ועזה עזר!!!!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שבועות - תגובה
הילה כהן03/06/2011הי אפרת אם תהיי שבועיים לפני הניתוח אפשר לחרוג מדיאטת החלבונים אבל לא להגזים עם פחמימות .
הקפצתי שאלה דומה מדפנה שכותרתה "שאלה לדיאטנית" משבוע שעבר עם רעיונות למה אפשר לאכול בלי לחרוג יותר מידי
בהצלחה ושבועות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)