חגיגות השנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חגיגות השנה
    צמובר
    02/06/2011

טוב עברה בדיוק (!) שנה מאז הניתוח.
    בסדנה שעברתי באסותא אמרו לי שהכי חשוב זה שינוי הרגלים ואורח חיים, ולא כמה ק"ג ירדתי...
    אז בשביל הרשמיות, אכן שינית אורח חיים. שיניתי את ה"תוכנה" ואני ממש לא מרגיש שאני חי בשביל לאכול, אלא אוכל כדי לחיות (אבל עדיין נהנה מאוכל, רק מעט).

ולמרות שזה לא חשוב כמה ירדתי (-: לי זה בהחלט חשוב, אז בשנה הזאת ירדתי 42 ק"ג ואני מרגיש מצוין.
    אני שמח שהכרתי פה אנשים נפלאים ושאתם חוגגים איתי את היומולדת החדש שלי. אני יכול לומר בבטחון, שהניתוח הזה זה הדבר הטוב ביותר שעשיתי בשביל עצמי אי פעם.

אם יש כאן עוד מישהו שמתלבט/ת אם לעשות את הניתוח, אני השגריר הכי הכי של "רוצו" לעשות את הניתוח.

בנוסף רציתי לספר לכם שאתמול עזבתי אתת"א, עברתי לביתי החדש בגליל (קיבוץ כברי) אבל זה לתקופה מאד קצרה. בעוד חודש אני עובר ל-3 שנים ללונדון, ככה שלא אהיה במפגש הבא (בסוף העולם-שמאלה), אבל אחגוג אתכם מרחוק.

לכל מכרי וחברי הטובים מאד מהפורום היקר הזה תשמרו על הגחלת, ואני אבוא לבקר מדי פעם.

להתראות, ותודה ענקית,
    דוד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חגיגות השנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לונדון מחכה לנו

רותי
    02/06/2011

רק תזמין ונגיע כולנו למפגש בלונדון
    דרך צלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לונדון בהחלט מיקום לוהט למפגש פורום

מקס ברנר
    02/06/2011

והבית האדום בכברי יוכל לשמש את קבוצת התמיכה הגלילית המתגבשת והולכת...

צנובר-אתה בליבנו תמיד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצנובר

אפרת עוזיאל
    02/06/2011

תמשיך להנות מחייך החדשים הניתוח הזה נתן לכולנו חיים במתנה ועל כך יום יום צריך להודות.
    לא משנה היכן תיהייה בארץ או בלונדון קרוב או רחוק אתה תיהייה בליבנו תמיד אז שיהייה המון המון הצלחה בהמשך .
    מקווה לראות אותך במפגש הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו