מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
עזרה
לימי03/06/2011תודה על התשובה המהירה. אתמול קיבלתי תשובה שלילית מהרופאה שלי. בכל מקרה פניתי לתלונות הציבור של הכללית ולאגודה לזכויות החולה, אני אפנה גם למנכ"ל.
אני אעדכן בהתפתחות ואם אני אצטרך עזרה מעבר לכך, אני אפנה אלייך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלוםאורטל02/06/2011
היום קיבלתי בשורות טובות התקשר אלי שמוליק בן יעקוב מזכויות הציבור והודיע לי שהוא קיבל מייל מהכללית והיה כתוב שאישרו לי את ההתחייבות אני צריכה להתקשר לקופת חולים אני מאוד מקווה שזה נכון בכל מיקרה אני ממש ממש מודה לךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הללוליה- תגובה
שולה זק03/06/2011סוף טוב הכל טוב.
גם תמר קיבלה אישור.
היא פקססה לי את הטופס והוא כשר למהדרין חחחחחחח.
אז תתחילו "לעבוד" בדיקות....וניתוח.
מקווה לראותכן במפגש הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
סיגל03/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורטל03/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההתחייבויות
אורטל03/06/2011צריכים להזמין אותי לבדיקה הזאת שליפני הניתוח או שאני צריכה להזמין תור לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשולה היקרה
תמר03/06/2011שולה תודה לך על העזרה , בלי ההכוונה שלך , עוד הייתי צריכה להמתין.
תודה שדחפת אותי למקומות הנכונים , ועזרת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
לימי03/06/2011הי שולה
אני קוראת סמויה של הפורום הזה כבר כמה שבועות, ואני גם מעוניינת לעבור ניתוח שרוול.אני בת 35 עם בי.אם.אי 40.9, אני גרה בקריות וגם אני מסורבת של קופת חולים לביצוע הניתוח. אני מעוניינת לעבור ניתוח ברמבם אצל דר' מחג'נה מאחר וקיבלתי המלצות טובות עליו. פניתי לפניות הציבור, אני ממתינה מהם לתשובה. כמו כן ראיתי שהפנת את הבנות לבחור בשם שמוליק, את יכולה להגיד לי מיהו ולהפנות גם אותי אליו, אני חייבת את הנתוח הזה ואני כבר חודש וחצי מתעסקת עם הבירוקטיה של קופת חולים. נא עזרתך. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימי - תגובה
שולה זק03/06/2011אני הפנתי את הבנות למנכ"ל קופת חולים כללית, לתלונות ציבור של כללית ולאגודה לזכויות החולה.
כנקראה הלחץ מהשטח עזר - וכללית מחוז חיפה וגליל מערבי חתמו על הסכמים עם רמבם ומתן האישור וההפניות חודש.
גשי שוב לקופה שלך שיגישו בשנית את המסמכים שלך לאישור ואני מקווה שהכל יסתדר. היה ולא (חלילה) תיצרי עימי קשר טלפוני ונראה איך מתקדמים
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך אגב
אורטל03/06/2011את הבדיקות עשיתי מזמן חיכיתי רק להתחייבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)